Onze verhalen

Lees hier alle blogs van SA Wear, en blijf zo op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van bedrijfskleding.

 • 17 TIPS voor het wassen van je bedrijfskleding (update)

  Gebruik deze 17 tips voor langdurig gebruik van je bedrijfskleding. Je hebt namelijk veel tijd gestoken in het uitzoeken van mooie bedrijfskleding en het zou zonde zijn als deze snel slijt. Daarom geven we maar liefst 17 tips om je bedrijfskleding zo lang mogelijk mooi te houden.

 • Kleuren gebruiken in je bedrijfskleding. Waar moet je op letten?

  Bij een goed gebalanceerd kleurgebruik in je uniform of werkkleding voelen werknemers zich prettig en versterk je het teamgevoel Daarom is het goed om na te denken welke kleuren bij je merk, branche en bij de functies van je werknemers passen.

 • Bedrijfskleding wordt een extra tastbaar aandenken voor iedereen op de cruise

  Een unieke ervaring aan avontuurlijke reizigers, dat biedt Oceanwide Expeditions. Met bedrijfskleding – die ze ook in de souvenirshop plaatsen – wordt hun professionaliteit en uitstraling steeds belangrijker.

 • Geen alledaagse kleding:
  5 keer bijzondere bedrijfskleding

  Ook in een aantal bijzondere, branches denken ze goed na over representatieve en/of professionele bedrijfskleding. Bekijk hier de bedrijfskleding uit vijf niet alledaagse branches.

 • Wat is de juiste pasvorm voor je mannelijke collega’s

  Welke pasvormen zijn er voor de mannen? Een belangrijke vraag wanneer je op zoek bent naar goede bedrijfskleding. Na de blog over de vrouwen vertellen we nu alles over de juiste pasvorm voor de mannen.

 • 7 tips voor gastvrijheid in detailhandel en horeca

  Je klanten komen vaker terug als ze zich gewaardeerd voelen. Dat heeft te maken met hoe je je als onderneming presenteert. Maar hoe krijg je dit voor elkaar? We geven zeven praktische tips.