Onze verhalen

Lees hier alle blogs van SA Wear, en blijf zo op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van bedrijfskleding.

 • hoe kies ik de juiste bedrijfskleding leverancier?

  Eens in de zoveel jaar komt dat moment dat je nieuwe professionele bedrijfskleding nodig hebt. De oude outfits zijn inmiddels versleten en/of passen niet meer bij wat je met je branding wilt uitstralen. Nog spannender is het als je voo…

 • 7000m2 belevingswereld inspirium breda

  16 gerenommeerde non-nood leveranciers aan de horeca en hospitality markt in één grote showroom van 7000 m2 in Breda. One stop shopping voor al je wensen op het gebied van interieur, bedrijfskleding, techniek, equipment en dienstverlening….

 • 17 TIPS voor het wassen van je bedrijfskleding (update)

  Gebruik deze 17 tips voor langdurig gebruik van je bedrijfskleding. Je hebt namelijk veel tijd gestoken in het uitzoeken van mooie bedrijfskleding en het zou zonde zijn als deze snel slijt. Daarom geven we maar liefst 17 tips om je bedrijfskleding zo lang mogelijk mooi te houden.

 • Wat is de juiste pasvorm voor je mannelijke collega’s

  Welke pasvormen zijn er voor de mannen? Een belangrijke vraag wanneer je op zoek bent naar goede bedrijfskleding. Na de blog over de vrouwen vertellen we nu alles over de juiste pasvorm voor de mannen.

 • 7 tips voor gastvrijheid in detailhandel en horeca

  Je klanten komen vaker terug als ze zich gewaardeerd voelen. Dat heeft te maken met hoe je je als onderneming presenteert. Maar hoe krijg je dit voor elkaar? We geven zeven praktische tips.

 • Versterk je uitstraling met de juiste horecakleding!

  Was het je al opgevallen? We hebben – als we zo bescheiden mogen zijn – een mooi nieuw jasje aangetrokken. Voortaan lees je alles over professionele bedrijfskleding op onze geheel vernieuwde website.