Onze verhalen

Lees hier alle blogs van SA Wear, en blijf zo op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van bedrijfskleding.

 • 7000m2 belevingswereld inspirium breda

  16 gerenommeerde non-nood leveranciers aan de horeca en hospitality markt in één grote showroom van 7000 m2 in Breda. One stop shopping voor al je wensen op het gebied van interieur, bedrijfskleding, techniek, equipment en dienstverlening….

 • 17 TIPS voor het wassen van je bedrijfskleding (update)

  Gebruik deze 17 tips voor langdurig gebruik van je bedrijfskleding. Je hebt namelijk veel tijd gestoken in het uitzoeken van mooie bedrijfskleding en het zou zonde zijn als deze snel slijt. Daarom geven we maar liefst 17 tips om je bedrijfskleding zo lang mogelijk mooi te houden.

 • Kleuren gebruiken in je bedrijfskleding. Waar moet je op letten?

  Bij een goed gebalanceerd kleurgebruik in je uniform of werkkleding voelen werknemers zich prettig en versterk je het teamgevoel Daarom is het goed om na te denken welke kleuren bij je merk, branche en bij de functies van je werknemers passen.

 • 7 tips voor gastvrijheid in detailhandel en horeca

  Je klanten komen vaker terug als ze zich gewaardeerd voelen. Dat heeft te maken met hoe je je als onderneming presenteert. Maar hoe krijg je dit voor elkaar? We geven zeven praktische tips.

 • Versterk je uitstraling met de juiste horecakleding!

  Was het je al opgevallen? We hebben – als we zo bescheiden mogen zijn – een mooi nieuw jasje aangetrokken. Voortaan lees je alles over professionele bedrijfskleding op onze geheel vernieuwde website.

 • 7 OPVALLENDE ONDERZOEKS-RESULTATEN OVER BEDRIJFSKLEDING IN DE HORECA

  Ben je benieuwd naar de achterliggende psychologie? Bekijk dan ook eens ons gratis e-book: Bedrijfskleding. De verborgen motor van zakelijk succes.