Onze verhalen

Lees hier alle blogs van SA Wear, en blijf zo op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van bedrijfskleding.

 • 17 TIPS voor het wassen van je bedrijfskleding (update)

  Gebruik deze 17 tips voor langdurig gebruik van je bedrijfskleding. Je hebt namelijk veel tijd gestoken in het uitzoeken van mooie bedrijfskleding en het zou zonde zijn als deze snel slijt. Daarom geven we maar liefst 17 tips om je bedrijfskleding zo lang mogelijk mooi te houden.

 • Kleuren gebruiken in je bedrijfskleding. Waar moet je op letten?

  Bij een goed gebalanceerd kleurgebruik in je uniform of werkkleding voelen werknemers zich prettig en versterk je het teamgevoel Daarom is het goed om na te denken welke kleuren bij je merk, branche en bij de functies van je werknemers passen.

 • Bedrijfskleding wordt een extra tastbaar aandenken voor iedereen op de cruise

  Een unieke ervaring aan avontuurlijke reizigers, dat biedt Oceanwide Expeditions. Met bedrijfskleding – die ze ook in de souvenirshop plaatsen – wordt hun professionaliteit en uitstraling steeds belangrijker.

 • Versterk je uitstraling met de juiste horecakleding!

  Was het je al opgevallen? We hebben – als we zo bescheiden mogen zijn – een mooi nieuw jasje aangetrokken. Voortaan lees je alles over professionele bedrijfskleding op onze geheel vernieuwde website.

 • 7 OPVALLENDE ONDERZOEKS-RESULTATEN OVER BEDRIJFSKLEDING IN DE HORECA

  Ben je benieuwd naar de achterliggende psychologie? Bekijk dan ook eens ons gratis e-book: Bedrijfskleding. De verborgen motor van zakelijk succes.

 • Wat is het belang van de juiste pasvorm van je bedrijfskleding?

  Een mooi en functioneel ontwerp, de juiste kleuren en een herkenbaar logo zijn belangrijk. Alleen wordt er vaak iets over het hoofd gezien: Past de kleding goed bij de lichaamsbouw van je medewerkers?