Bedrijfskleding

 

Bedrijfskleding van SA Wear

Voor SA Wear is bedrijfskleding nooit zomaar ‘kleding’. Wij weten wat voor effect het heeft op personeel en publiek en hoe het kan bijdragen aan de uitstraling en het functioneren van jouw organisatie. Ons doel is het leveren van bedrijfskleding waarvan het effect, d.m.v. de juiste uitstraling en branding, zichtbaar is in de omzet.

Voordat wij je advies geven, maken we ons daarom eerst vertrouwd met de situatie. Op basis van deze grondige analyse bedenken we samen een unieke oplossing die perfect aansluit bij huisstijl, inrichting en branding.

Horecakleding van SA Wear bedrijfskledingVerswinkel kleding van SA Wear bedrijfskleding
Werkkleding van SA Wear bedrijfskledingRepresentatieve bedrijfskleding van SA Wear bedrijfskleding

We denken graag met je mee

Image

Creatief

+ Eigen design afdeling
Eigen productie atelier
+ Eigen borduur/bedrukstudio

Image

Ontzorgen

+ Bestelsysteem / voorraad
Passen op locatie
+ Logistiek

Image

Uitstraling

+ Branding door juiste kleding
Tevreden personeel
Huisstijl op maat

Image

Oplossingsgericht

+ Voor ieder budget kleding
Duurzame stoffen
+ Snelle levertijden

SA Wear bedrijfskleding

Waarom bedrijfskleding van SA Wear?

De keuze voor bedrijfskleding maak je niet zomaar. Het is belangrijk dat deze kleding de goede uitstraling heeft, bij iedereen goed zit, maar ook duurzaam is. Bovendien gaat goede bedrijfskleding jarenlang mee, dus wil je er zeker van zijn dat je wel de juiste kleding hebt gekozen. Bij SA Wear bedrijfskleding zijn we hiervan bewust, en denken we graag met je mee. Want iedere organisatie is anders, en heeft andere behoeftes en wensen. We maken deze graag met je inzichtelijk, en stemmen alles af op het beste voor jouw organisatie.

Wat is nu precies bedrijfskleding?

Bij de term bedrijfskleding denken vele mensen vaak snel aan een representatieve outfit. Bijvoorbeeld zoals kleding voor front office medewerkers of representatieve kleding voor winkel medewerkers zoals verswinkel kleding. Uiteraard zijn bakkerskleding en slagerskleding wel bekende vormen van bedrijfskleding. Maar vergeet ook zeker niet dat al uw personeel welke zichtbaar (kunnen) zijn voor je klant herkenbaar zouden moeten zijn als medewerker van je bedrijf. Denk dus ook aan werkkleding voor het technisch personeel. Bedrijfskleding betekent bijna altijd letterlijk: kleding voor je hele bedrijf.

Ook weten hoe bedrijfskleding je bedrijf helpt beter te presteren?

Weet je eigenlijk waarom goede bedrijfskleding zo belangrijk is? Bedrijfskleding is van belang voor je klant, voor de herkenbaarheid en het professionalisme wat het uitstraalt. Maar zeker ook voor de medewerker zelf is goede bedrijfskleding van groot belang, waarschijnlijk nog meer dan je zou denken… Denk maar eens aan echt goede horecakleding of werkkleding. Deze zijn van belang voor je collega maar ook voor eenieder die hen ziet.

Lees alles over merkbeleving, herkenbaarheid en nog veel meer in ons nieuwste e-book ‘Bedrijfskleding – de verborgen motor achter zakelijk succes’.

Aanschaf bedrijfskleding

Jouw personeel is de eerste linie van jouw bedrijf en daarmee het visitekaartje van de zaak. Door bedrijfskleding die is uitgevoerd in de stijl van jouw bedrijfsidentiteit, wordt dit verder versterkt. Het vergroot niet alleen de herkenbaarheid bij klanten maar zorgt ook voor meer eenheid binnen het team. Het personeel zal zich meer als vertegenwoordiger van het bedrijf voelen. Dit zal in de praktijk resulteren in gemotiveerder en professioneler personeel. Wil je bepaalde afdelingen ook op een professionele wijze aankleden? Dan kan SA Wear bedrijfskleding je daarbij prima bij helpen.

Bedrijfskleding voor ieder budget

SA Wear Bedrijfskleding is een familiebedrijf met een jong team van 25 medewerkers. Wij kunnen het gehele proces volledig in eigen huis verzorgen, van het design tot de productie en bedrukking. Voor ieder budget kunnen we zodoende een professionele outfit leveren. Voldoende pasvormen en maten zijn een basisvoorwaarde voor een succesvolle aanschaf van nieuwe professionele bedrijfskleding. Bij SA Wear hebben wij beide in overvloed. De passessies kunnen daarbij zelfs gewoon bij jou op de zaak plaatsvinden. Doordat wij ook verschillende showrooms hebben, kun je ook altijd even langs komen om het assortiment te bekijken. Hier kun je dan zelf de kwaliteit van de verschillende stoffen voelen. Heb je liever dat wij langskomen met een aantal samples? Ook dat is geen probleem natuurlijk, bel gerust voor een afspraak.

Levertijd bedrijfskleding

Heb je de keuze gemaakt, dan gaan wij voor je aan de slag. Meestal kan er binnen 4 werkdagen worden geleverd. Bevat de bedrijfskleding borduurwerk of bedrukking dan duurt het gemiddeld 2 weken. Bestel je grotere aantallen dan kun je ook kiezen voor custom made kleding. Dat hoeft niet duur te zijn, je hebt bijvoorbeeld al een horecaoverhemd vanaf 36 euro! Doordat SA Wear niet in China maar in Europa produceert, is de levertijd een stuk lager. Je moet dan denken aan 6 weken i.p.v. 3 maanden. Bij de productie maken wij tevens gebruik van duurzame stoffen. Heb je later meer bedrijfskleding nodig dan kun je ons ook een voorraad laten aanhouden. Hier kunnen managers of werknemers dan direct hun kleding uit bestellen. Zo ben je op langere termijn ook verzekerd van een uniforme look van de alle afdelingen.

Lees meer


Vraag hem direct aan
saweartest/E-book