Bedrijfskleding » Zorgkleding

Representatieve zorgkleding met prettig draagcomfort

In de zorg worden strenge eisen gesteld aan bedrijfskleding. SA Wear Bedrijfskleding weet dat als geen ander. Sinds jaar en dag ontwerpen en ontwikkelen wij kleding voor tal van zorginstellingen in Nederland. Deze kleding is representatief, voldoet aan strenge hygiënevoorschriften en heeft bovenal een zeer prettig draagcomfort!

Feel great, perform better
Bij SA Wear Bedrijfskleding hanteren we het motto ‘Feel great, perform better’. Met dit motto willen we uitdragen dat medewerkers beter presteren wanneer ze zich goed voelen. Dit motto is ook van toepassing op de zorg. Wanneer zorgmedewerkers zich prettig voelen in hun werk (en in hun werkkleding), dan kunnen ze hun zorgtaken goed uitvoeren. Ze stralen dit uit naar de patiënten die ze verzorgen. Een positieve werksfeer draagt bij aan het thuisgevoel dat patiënten, cliënten en bewoners ervaren.

Huisstijlprojecten

Samen stellen we een zorgkledingcollectie samen die naadloos aansluit op jullie huisstijl. De zorgkleding kan uiteraard custom made gemaakt worden, ook vanaf kleine aantallen. Neem voor meer info contact met ons op of bezoek één van onze showrooms.

Zorgkleding sets
Zorgkleding sets
Referenties
 Groenhuysen zorgkleding logo
Joris zorg zorgkleding logo
Elisabeth Stichting  zorgkleding logo
Ter Weel  zorgkleding logo
Amarant  zorgkleding logo
Amarant  zorgkleding logo

Inspiratiebord zorgkleding

Voldoende bewegingsvrijheid en goed comfort

De zorg is een zwaar intensief beroep. Zorgmedewerkers zetten zich iedere dag met hart en ziel in voor hun patiënten. Per dag lopen ze enkele kilometers en voeren ze tal van zorghandelingen uit. Om zorgprofessionals optimaal te kunnen laten werken, is het belangrijk dat ze kleding dragen met voldoende bewegingsvrijheid. Hun kleding moet hen namelijk niet belemmeren in het uitvoeren van hun zorgtaken. Kies daarom voor zorgkleding waarin functionaliteit en comfort samenkomen. Kies voor de kleding van SA Wear Bedrijfskleding.

Zorgkleding en hygiënevoorschriften

SA Wear Bedrijfskleding is gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van bedrijfskleding voor de zorg. Al enkele jaren werken we voor zorginstellingen als ziekenhuizen, verzorgingshuizen, gezondheidscentra, huisartspraktijken, hospices, gehandicaptenzorginstellingen, geestelijke gezondheidszorginstellingen, fysiotherapiepraktijken en thuiszorginstellingen. De kleding in ons assortiment voldoet aan de strenge hygiënevoorschriften. De kledingstukken kunnen bijvoorbeeld heet gewassen worden, zodat hardnekkige vlekken en bacteriën verdwijnen. De zorgkleding van SA Wear Bedrijfskleding kan bovendien industrieel gewassen worden, dus op 85 graden Celsius. Daarnaast kunnen we in de kleding een waterbestendige chip innaaien – ideaal voor de bedrijfswasserij van jouw instelling.

Laat je inspireren

Laat je inspireren in één van onze grote 4 showrooms. Geen tijd om langs te komen? Dan komen wij graag langs op locatie!

Kleding voor zorgmedewerkers op alle afdelingen

Wil je de medewerkers van jouw zorginstelling in een nieuwe outfit steken? Bij SA Wear Bedrijfskleding kunnen wij een hele kledinglijn ontwerpen voor álle medewerkers op alle afdelingen. Wil je bijvoorbeeld dat de kleding van intramurale medewerkers anders is dan die van extramurale medewerkers? Dat kan! Ook kunnen wij de kleding ontwerpen voor de facilitaire medewerkers en de medewerkers van de technische dienst. De kleding kan geleverd worden in een heel ruime maatboog – van dameskledingmaat 32 tot maat 58. Veel kledingstukken zijn beschikbaar in een regular fit en slim fit. Zo hebben we voor iedere medewerker een passend kledingstuk!

Duurzaamheid in de zorg

In de zorg is steeds meer aandacht voor duurzaamheid. In 2019 is de Green Deal Duurzame Zorg opgesteld: hierin staan afspraken voor minder milieuvervuiling door de zorg, zoals het circulair en maatschappelijk verantwoord inkopen van bedrijfskleding. SA Wear Bedrijfskleding maakt zich ook hard voor een duurzame wereld. Zo worden onze custom made artikelen geproduceerd van hoogwaardige stoffen die voldoen aan de strengste milieuwetgeving ter wereld. Bovendien kunnen we kleding vervaardigen uit duurzame stoffen, zoals biologisch katoen en gerecyclede PET-flessen. Wil je oude bedrijfskleding recyclen, dan kan je gebruikmaken van ons MVO Recycleplan!

Duurzame bedrijfskleding

Interesse in duurzaam geproduceerde bedrijfskleding? Bekijk onze mogelijkheden.

Bouwkleding ontzorgen

Ontzorgen

SA Wear bedrijfskleding neemt alles voor je uit handen. Dit doen wij door middel van een persoonlijke webshop, voorraadbeheer, persoonsgebonden pakketten, passen op locatie en een vaste contactpersoon.

Ontzorging door SA Wear Bedrijfskleding

Wil je voor jouw zorgorganisatie bedrijfskleding bestellen bij SA Wear Bedrijfskleding? Aarzel niet en neem contact met ons op om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen. Tijdens dit gesprek bespreken we de mogelijkheden van zorgkleding voor jouw zorginstelling. Wanneer je kleding door ons laat ontwikkelen, dan zullen we jou gedurende het hele proces ontzorgen. Wij nemen je alles uit handen, onder andere met een persoonlijke webshop, professioneel voorraadbeheer, persoonsgebonden pakketten, passen op locatie en een vaste contactpersoon van SA Wear!

Ontzorgen

SA Wear bedrijfskleding neemt alles voor je uit handen. Dit doen wij o.a. door middel van een persoonlijke webshop, voorraadbeheer, persoonsgebonden pakketten, passen op locatie en een vaste contactpersoon.

Laat je inspireren

Wil je de kleding zien, voelen en passen? Kom dan lekker rondneuzen in één van onze grote en moderne showrooms in Breda, Amsterdam of Antwerpen. Hier kun je direct jouw perfecte bedrijfskleding uitzoeken. In onze showrooms kun je ons hele assortiment bekijken, krijg je een antwoord op al je vragen en laten we je zien hoe we je het beste kunnen helpen.

Laat je inspireren