Horecakleding van SA Wear. Modern, classy, trendy of stoer met ons brede assortiment van gerenommeerde merken of onze custom made lijn creëren we altijd de look die past bij je huisstijl.

Bedrijfskleding van der valk

Project: De Beren

De Beren heeft in 2020/2021 gewerkt aan een prachtige rebranding. Daarbij hoort ook een nieuwe uitstraling voor het personeel. De kleding wordt gedragen in 50 restaurants en 30 bezorgrestaurants van De Beren. Zij wilden hierbij volledig ontzorgd te worden door de kledingleverancier.

Ons assortiment horecakleding

Ben je nu op zoek naar horecakleding voor je restaurant, hotel, bar, catering, barista en of de keuken? Bij SA Wear bieden we een groot assortiment van trendy kleding aan voor ieder segment. Maak een keuze uit gerenommeerde merken of stel je outfit zelf samen middels ons custom made concept.

Restaurant
Hotel
Bar
Catering
Barista
Kokskleding
Horecakleding sets inspiratie

Laat je inspireren

Maak het jezelf gemakkelijk en bekijk ons inspiratiebord. Laat je inspireren en doe ideeën op.

leren schort horeca

Stof of leer?

Naast stof is leer vandaag de dag een ware trendsetter binnen de horeca. Een trend die we veel zien zijn stoffen sloven en schorten die worden gecombineerd met leeraccenten.

Oog voor detail

SA Wear bedrijfskleding is gespecialiseerd in het realiseren van kwalitatief hoogwaardige horecakleding sets. Bepaal zelf de kleinste details en laat de kleding naadloos aansluiten op je huidige huisstijl. Wij denken graag met je mee hoe dit het best te realiseren is middels huisstijlprojecten.

Samen gaan we de uitdaging aan om je ultieme horecakledingset te realiseren. Tijdens dit proces tonen we de uitgebreide keuze mogelijkheden en laten we zien dat alles mogelijk is. Jouw wens staat voorop!

Horecakleding details fournituren

Wat bedrijfskleding doet voor je zakelijk succes

E-book horecakleding

Lees hoe je met kwalitatief hoogstaande bedrijfskleding je medewerkers beter laat werken en daardoor als bedrijf een beter resultaat boekt.

Horecakleding kopen

Trendy horecakleding

We hebben een groot assortiment van snel leverbare trendy horecakleding. Bezoek onze webshop horecakleding.nl om een deel van de mogelijkheden te bekijken. Dit assortiment bestaat uit o.a. uit poloshirts, T-shirts, (denim) blouses, sloven en schorten etc..

Vind je in onze webshop niet terug wat je zoekt. Neem dan contact met ons op. We hebben veel marktkennis en kunnen alles leveren, mits we er zelf van overtuigd zijn dat we je een kwalitatief goed product kunnen aanbieden. Op deze pagina vind je, ter inspiratie, wat leuke voorbeelden terug van horecakleding die we in de loop der tijd geleverd hebben. Alle kleding is ook in een van onze showrooms te bekijken.

Custom made horecakleding

Voor speciale en trendy horecakleding, van hoge kwaliteit, bieden wij onze custom made horecakleding aan. Al vanaf 3 stuks kunnen we jouw horecazaak voorzien van een unieke uitstraling. Er is keuze uit ruim 80 verschillende stoffen, kleuren, ruitjes en strepen, en vele type blouses, sloven en schorten. Deze horecakleding is zo sterk en kleurvast dat je er lang plezier van hebt.

De levertijd bedraagt 6-8 weken voor deze speciale horecakleding.

Deze horecakleding verkopen we uitsluitend n.a.v. een bezoek aan onze showroom of een bezoek van onze vertegenwoordiger bij je op de zaak.

Laat je inspireren

Wil je de kleding zien, voelen en passen? Kom dan lekker rondneuzen in één van onze grote en moderne showrooms in Breda, Amsterdam of Antwerpen. Hier kun je direct jouw perfecte bedrijfskleding uitzoeken. In onze showrooms kun je ons hele assortiment bekijken, krijg je een antwoord op al je vragen en laten we je zien hoe we je het beste kunnen helpen.

Laat je inspireren