Horecakleding van SA Wear

Je kunt op verschillende manieren kennismaken met alle mogelijkheden die SA Wear Bedrijfskleding biedt voor horeca ondernemers. Wij adviseren je om onze grote showroom in Breda te bezoeken, waar je rustig alle mogelijkheden kunt bekijken op het gebied van horecakleding. Mocht dit lastig zijn, dan kunnen we, geheel vrijblijvend, bij jullie op locatie langskomen.

Hieronder een kleine greep uit ons assortiment en van onze mogelijkheden. Er staan zowel voorraad als custom made producten tussen.

Meer weten?

Laat hier je gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met je op. Je kunt ook zelf bellen naar 076 52 69 580 of mailen naar info@sawear.nl voor een afspraak of meer informatie.

 • Horeca kleding Horeca kleding
 • Horeca kleding Horeca kleding
 • Horeca kleding Horeca kleding
 • Horeca kleding Horeca kleding
 • Horeca kleding Horeca kleding
 • Horeca kleding Horeca kleding
 • Horeca kleding Horeca kleding
 • Horeca kleding Horeca kleding
 • Horeca kleding Horeca kleding
 • Horeca kleding Horeca kleding
 • Horeca kleding Horeca kleding
 • Horeca kleding Horeca kleding

Leren kleding

Wist je trouwens dat leren kleding een modieuze én functionele aanvulling is op de horecakleding? Bekijk ook eens alle mogelijkheden voor leren schorten en sloven.

 • Horeca kleding Horeca kleding
 • Horeca kleding Horeca kleding
 • Horeca kleding Horeca kleding
 • Horeca kleding Horeca kleding
 • Horeca kleding Horeca kleding
 • Horeca kleding Horeca kleding

Kokskleding

Ook op het gebied van kokskleding heeft SA Wear bedrijfskleding een ruime collectie beschikbaar. Deze kokskleding is modern, praktisch en heeft een hoog draagcomfort.

 • Horeca kleding Horeca kleding
 • Horeca kleding Horeca kleding
 • Horeca kleding Horeca kleding
SA Wear bedrijfskleding

Bezoek onze showroom

bedrijfskleding showroom

Wij adviseren je een van onze 4 showrooms te bezoeken, waar je rustig alle mogelijkheden kunt bekijken.

✔ Groot en divers assortiment
✔ 5 dagen in de week te bezoeken
✔ Persoonlijk advies van onze adviseur

Afspraak op locatie

Afspraak bedrijfskleding

Mocht dit toch niet lukken, dan komen we graag bij je langs op locatie.
.

✔ Waar en wanneer je maar wilt
✔ We nemen voldoende samples mee
✔ Vrijblijvend advies op maat

Webshop

bedrijfskleding webshop

Je kunt tenslotte ook nog een deel van het assortiment in onze webshop bekijken.
.

✔ 24/7 bereikbaar
✔ artikelen zijn direct te bestellen
✔ Ook samples aan te vragen

SA Wear bedrijfskleding

Custom made horecakleding

Voor speciale en trendy horecakleding, van hoge kwaliteit, bieden wij de custom made horecakleding aan van het merk Poco Bedrijfskleding. Al vanaf 3 stuks kunnen we jouw horecazaak voorzien van een unieke uitstraling. Er is keuze uit ruim 80 verschillende stoffen, kleuren, ruitjes en strepen, en vele type blouses, sloven en schorten. Deze horecakleding zo sterk en kleurvast dat je er lang plezier van hebt.

Je kunt op de website van Poco inspiratie op doen met voorbeelden van horecakleding die Poco al ontwikkeld heeft.
De levertijd bedraagt 6-8 weken voor deze speciale horecakleding.

Deze horecakleding verkopen we uitsluitend n.a.v. een bezoek aan onze showroom of een bezoek van onze vertegenwoordiger bij je op de zaak.

Trendy horecakleding

Tevens hebben we een groot assortiment van snel leverbare trendy horecakleding. Bezoek onze webshop horecakleding.nl om een deel van de mogelijkheden te bekijken. Dit assortiment bestaat uit o.a. uit poloshirts, T-shirts, (denim) blouses, sloven en schorten etc.

Vind je in onze webshop niet terug wat je zoekt. Neem dan contact met ons op. We hebben veel marktkennis en kunnen alles leveren, mits we er zelf van overtuigd zijn dat we je een kwalitatief goed product kunnen aanbieden. Op deze pagina vind je, ter inspiratie, wat leuke voorbeelden terug van horecakleding die we in de loop der tijd geleverd hebben. Alle kleding is ook in onze showroom te bekijken.

Meer weten? Laat hier je gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met je op. Je kunt ook zelf bellen naar 076 52 69 580 of mailen naar info@sawear.nl voor een afspraak.

Bedrijfskleding horeca

Bedrijfskleding in de horeca is zeer divers. Van veilige kokskleding tot aan trendy kleding voor de bediening. Voor alle bedrijfskleding horeca kun je bij ons terecht. Ook adviseren wij je graag over het toepassen van leren schorten en sloven binnen jouw horecabedrijf, een groeiende trend binnen de horeca. Onze horeca bedrijfskleding is niet alleen modern, maar ook praktisch en beschikt over een hoog draagcomfort.

Alles voor de horeca

Blouses, sloven, schorten, buizen, werkelijk alles kom je tegen in ons moderne en ruime assortiment. Wij weten als geen ander welke hoge eisen er gesteld worden aan deze bedrijfskleding. Naast bewegingsvrijheid en duurzaamheid is hygiëne in de horeca ook zeer belangrijk. Hierdoor maken we veelal gebruik van o.a. speciale stretchstoffen, welke wasbaar zijn tot 85° C voor een optimale hygiëne. Deze speciaal ontwikkelde stretchstoffen zorgen naast hun optimale bewegingsvrijheid voor een duurzame oplossing voor jouw horeca kleding. Voor snelle producties zijn deze stoffen verkrijgbaar in vele trendy kleuren. Neem contact met ons op of maak direct een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Levertijd bedrijfskleding horeca

Wanneer je een bestelling bij ons plaatst gaan we uiteraard direct voor je aan de slag. Veelal kan bedrijfskleding al binnen vier werkdagen worden uitgeleverd. Wanneer de bedrijfskleding bedrukt moet worden of borduurwerk bevat dan is de gemiddelde levertijd twee weken. Bij grotere aantallen kan er gekozen worden voor custom made kleding, speciaal op maat gemaakt kleding wordt in Europa geproduceerd en ongeveer binnen zes weken geleverd. Benieuwd geworden? Kom gerust eens langs in één van onze showrooms om de mogelijkheden te bekijken en te bespreken.

Bijzonder veel aandacht gaat uit naar de pasvorm en het uiteindelijke design van de horeca bedrijfskleding. Iedereen wil er uiteindelijk natuurlijk goed uitzien, ook tijdens het werken in de horeca. Horeca bedrijfskleding gemaakt op bepaalde maten houden vaak geen rekening met verschillende pasvormen en lichaamsvormen. Onze bedrijfskleding is hier uniek in aangezien het in veel maten en meerdere uitvoering wordt geproduceerd. Zo ben je er haast zeker van dat er voor iedereen een goede maat en een goed model tussenzit. Hierdoor kunnen we er zeker van zijn dat iedereen de juiste kleding kan dragen waar hij of zij zich lekker en prettig in voelt, waardoor er comfortabel gewerkt kan worden.

Lees meer