Meet the families

We zijn super enthousiast om je onze klantcasussen te laten zien! We noemen onze klanten ‘families’ en we zijn er trots op om deel uit te maken van hun succesverhaal.

Je vind hier de verhalen van onze klanten die elk op hun eigen manier een uniforme uitstraling hebben gerealiseerd. Of het nu gaat om een restaurant, een hotel met een receptie en housekeeping, of een ander bedrijf met verschillende afdelingen, onze klanten hebben elk een unieke aanpak gevonden. Met onze ervaring en expertise op het gebied van bedrijfskleding heeft SA Wear hun geholpen om hun visie te realiseren en een kledinglijn te creëren die past bij hun merkidentiteit en de behoeften van hun team.

Bij SA Wear geloven we dat bedrijfskleding niet alleen functioneel hoeft te zijn, maar ook de identiteit van een bedrijf kan versterken. Daarom werken we nauw samen met onze klanten om kleine details en elementen te integreren in hun kledinglijn, om zo een uniforme uitstraling te creëren die past bij hun bedrijf. We zijn er trots op dat we onze klanten kunnen helpen om hun team er niet alleen professioneel uit te laten zien, maar zich ook zo te laten voelen.

Huisstijl project

Huisstijl project

Referentie

Huisstijl project

Huisstijl project

Referentie

Referentie

Huisstijl project

Huisstijl project

Referentie

Laat je inspireren

Wil je de kleding zien, voelen en passen? Kom dan lekker rondneuzen in één van onze grote en moderne showrooms in Breda, Amsterdam of Antwerpen. Hier kun je direct jouw perfecte bedrijfskleding uitzoeken. In onze showrooms kun je ons hele assortiment bekijken, krijg je een antwoord op al je vragen en laten we je zien hoe we je het beste kunnen helpen.

Laat je inspireren