Wie zijn wij

SA Wear is al jaren lang specialist op het gebied van onderscheidende bedrijfskleding. Als leverancier én producent weten wij als geen ander hoe belangrijk een professionele, verzorgde personeelsuitstraling is en bij kan dragen aan het bedrijfsresultaat. Denk aan branding en de ervaring die klanten beleven bij jouw onderneming. Je wilt immers uitstralen waar je als bedrijf voor staat!

SA Wear denkt mee

Wat onze klanten gemeen hebben, is dat ze op zoek zijn naar bedrijfskleding die bijdraagt aan een verzorgd, professioneel en klantvriendelijk imago en de juiste uitstraling van hun merk. Dat betekent dat we verder kijken dan alleen de kleding die het personeel draagt. 

Beter presteren

Ons motto is dan ook: “Feel great, perform better”. Als het personeel zich comfortabel en gewaardeerd voelt, zal het harder en met meer plezier werken. Met deze enthousiaste en gemotiveerde uitstraling creëert het personeel extra waarde voor elke onderneming.

Onderscheiden

Wij geloven ook in de onderscheidende kracht van bedrijfskleding, van iets uitstralen wat de juiste klanten aanspreekt. Waardoor die klanten een goede indruk krijgen van de onderneming. Het kan een klein detail zijn. Juist dat is het leuke van ons vak, door te spelen met details zoals kleuren, knopen, stoffen en contrasten kun je de kleding helemaal aanpassen aan je huisstijl!

Inspireren

Laat je inspireren en verrassen door de vele verschillende mogelijkheden in een van onze showrooms in Breda, Amsterdam of Antwerpen. Naast ons vaste assortiment is het ook mogelijk om custom made kleding te laten produceren.

Produceren

Ons eigen custom made atelier is te vinden in Macedonië. Voordeel van produceren in Europa zijn de korte levertijden, lage aantallen per productie, hoge kwaliteit en een verantwoorde en duurzame productie. Tevens beschikken we in Breda over een eigen borduur- en bedrukstudio, designafdeling en een atelier voor vermaak werkzaamheden.

Ontzorgen

 Alle aspecten binnen de bedrijfskledingprocessen kunnen we voor je overnemen. Van implementatie van het concept, het aanmeten van de (nieuwe) medewerkers, distributie, tot voorraden aanhouden, online bestelsysteem etc.. Zo kun je tijd besparen en je optimaal focussen op de dagelijkse werkzaamheden!

Familie

SA Wear is in 2003 opgericht door de broers Alexander en Stefan Aerts en inmiddels uitgegroeid tot een goedlopend familiebedrijf met een jong team van 25 medewerkers. Zowel ons personeel als klanten en leveranciers beschouwen we als onderdeel van onze familie en die behandelen we goed en met respect!

Meer weten?

Bekijk het hele assortiment in één van onze showrooms. Hier kun je rustig ideeën opdoen voor nieuwe bedrijfskleding en kun je meerdere opties/kleurcombinaties overwegen en naast elkaar leggen. We hebben verschillende afdelingen gecreëerd zoals een afdeling voor horecakleding, werkkleding, verswinkel kleding en representatieve kleding.

Geen tijd om langs te komen? Dan komen wij graag langs op locatie!

wat bedrijfskleding doet voor je zakelijk succes

Lees hoe je met kwalitatief hoogstaande bedrijfskleding je medewerkers beter laat werken en daardoor als bedirjf een beter resultaat boekt.