Maak kennis met Inspirium Amsterdam

Verrassende totaalconcepten bieden aan hospitality professionals

SA Wear Bedrijfskleding heeft onlangs een nieuwe vestiging geopend in Amsterdam. Wij zijn gevestigd in Inspirium Amsterdam, de ontmoetingsplek voor professionals in de hospitality. Accountmanager Tamara van Klooster vertelt meer over deze inspirerende omgeving.

Tamara is accountmanager bij SA Wear Bedrijfskleding. Ze is afgestudeerd als fashion designer en sinds 2017 maakt ze deel uit van het team van SA Wear. Hier helpt ze klanten met het ontwerpen en samenstellen van nieuwe bedrijfskleding. Deze functie is haar op het lijf geschreven. Eerst werkte Tamara vanuit de vestiging in Breda, maar sinds kort is ze vijf dagen per week te vinden in Inspirium Amsterdam. Hier is de nieuwste showroom van SA Wear Bedrijfskleding gevestigd. Professionals uit de hospitality kunnen terecht bij Inspirium Amsterdam. Denk aan hotels, restaurants, cafés, onderwijsinstellingen, zorginstellingen, bakkerijen en slagerijen.

Inspireren, prikkelen én ontzorgen

Tamara vertelt: “Inspirium is een uniek concept dat zich richt op hospitality. Verschillende specialisten hebben zich verenigd onder één dak, zodat ze hier een totaalconcept kunnen aanbieden aan ondernemers en organisaties in de hospitality. Inspirium heeft haar eerste locatie in Breda, en op 28 november 2019 opende Inspirium Amsterdam haar deuren. In Inspirium Amsterdam vind je negentien uiteenlopende leveranciers, zoals een leverancier van meubels, leverancier van verlichting, interieurbouwer en ontwikkelaar van kassasystemen en handhelds. Alle specialisten kunnen maatwerk leveren. Alle partners werken nauw met elkaar samen om hospitality professionals te inspireren, te prikkelen én te ontzorgen. Dat is de kracht van Inspirium Amsterdam.”

Loop door de sfeerruimtes

Wanneer bezoekers binnenkomen bij Inspirium Amsterdam, dan worden ze verwelkomd door de gastvrouw. Zij biedt hen wat te drinken aan en de connector leidt hen rond langs de diverse sfeerruimtes die in het pand zijn gecreëerd. “In de sfeerruimtes vind je de producten en productpresentaties van de verschillende partners die deelnemen aan Inspirium Amsterdam. De partners hebben niet een afgebakende showroom, maar alle ruimtes lopen naadloos in elkaar over en het lijkt alsof je in één grote showroom rondloopt. Je vindt er ruimtes terug als een restaurant, tuinkamer en clublounge – elk met een bijzonder verhaal. 

Onze showroom zit zelf ook tussen deze ruimtes en dan geeft een interessant beeld. Zelfs de toiletruimte is een hele beleving met bijzondere schilderingen, innovaties en een kleurrijk interieur”, aldus Tamara.

Ontzorging door verrassende totaalconcepten

“Alle partners zitten bij elkaar in het pand, zodat we bezoekers zoveel als mogelijk kunnen ontzorgen. Wil bijvoorbeeld een restauranteigenaar een nieuwe huisstijl ontwikkelen met nieuw restaurantinterieur, nieuwe verlichting, nieuwe meubels en nieuwe bedrijfskleding? Wanneer het interieur is uitgezocht, dan kan de ondernemer direct bij ons terecht voor bijpassende horecakleding. We kunnen de kleding zelfs aanpassen aan de kleurstellingen die in het restaurantinterieur terugkomen, want de kleurstalen kunnen gemakkelijk worden meegenomen. En wil de restauranteigenaar bijvoorbeeld nieuwe handhelds, dan kunnen wij sloven ontwerpen waar die handhelds precies in passen. Door nauw samen te werken met de verschillende partners kunnen we bezoekers volledig ontzorgen en zo ontstaan de meest verrassende en mooie totaalconcepten!”

Ontwerp nieuwe bedrijfskleding met SA Wear

Breng je een bezoek aan de productpresentatie van SA Wear Bedrijfskleding, dan legt Tamara met liefde uit wat SA Wear voor jouw organisatie kan betekenen. “We ontwerpen, ontwikkelen en leveren bedrijfskleding voor uiteenlopende branches en sectoren. We werken met standaardkleding – waar ook heel veel mogelijkheden in zijn – en we hebben custom made-concepten. Tijdens het kennismakingsgesprek vraag ik heel veel informatie 

uit, zoals de wensen en eisen voor bedrijfskleding, de huisstijl van het bedrijf en het langetermijndoel. Vervolgens gaan we aan de slag met het samenstellen van het nieuwe kledingpakket en het plannen van de vervolgstappen, zoals het aanmeten en uitleveren”, zo vertelt Tamara.

Kom langs of plan een kennismakingsgesprek in

Wil je een bezoek brengen aan SA Wear Bedrijfskleding in Inspirium Amsterdam? Je bent van maandag tot en met vrijdag (tijdens kantooruren) welkom om inspiratie op te komen doen! Wil je direct een gesprek met Tamara om jouw wensen voor nieuwe bedrijfskleding te bespreken, dan is het verstandig om vooraf een afspraak in te plannen. Op deze manier voorkom je dat je moet wachten op degene die voor jou een gesprek heeft – ook al is dit geen straf. In Inspirium Amsterdam kijk je je ogen uit in de prachtige belevingswereld met verschillende sfeerruimtes!