Bedrijfskleding » Verswinkel kleding

Bedrijfskleding speciaal ontwikkelt voor de verswinkels. Gemaakt van sterke slijtvaste stoffen om slijtage door het schuren langs de toonbank te voorkomen.

Case: van Bokhoven

“Het fijnste was dat het allemaal supervlot ging. De vertegenwoordiger die ons in de showroom heeft geholpen, had de offerte al op de e-mail gezet voordat wij thuis waren!”

Ons assortiment

Ben je op zoek naar verswinkel kleding van hoge kwaliteit? Bij SA Wear bieden we een groot assortiment van trendy verswinkel kleding. Maak een keuze uit gerenommeerde merken verswinkel kleding merken of stel jullie outfit zelf samen middels ons custom made concept.

Bakkerskleding van SA Wear
Bakker
Slagerskleding van SA Wear
Slager
Groentezaak kleding van SA Wear
Groenten
Verswinkel kleding van SA Wear
Verswinkel
Kleding voor verswinkels inspiratie

Laat je inspireren

Maak het jezelf gemakkelijk en bekijk ons inspiratiebord. Laat je inspireren en doe ideeën op. Let op dit betreft slechts een deel van ons uitgebreide assortiment.

Leren schorten

Stof of leer?

Naast stof is leer vandaag de dag een ware trendsetter binnen de verwinkel branche. Een trend die we veel zien zijn stoffen sloven en schorten die worden gecombineerd met leeraccenten.

Oog voor detail

Onze bedrijfskleding voor de verswinkels bestaat enkel uit slijtvaste stoffen. Dit voorkomt slijtage tijdens het schuren langs de toonbank. Maar ook aan de kleinste details wordt aandacht geschonken. Bepaal bijvoorbeeld zelf de kleur van de garen, knopen, lummels, tapes en boord.

Samen creëren we de verswinkel kleding uitstraling die geheel aansluit bij jullie huisstijl. Hierin denken we graag mee tot in de kleinste details, waarbij we comfort niet uit het oog verliezen.

Kleding voor verswinkels details

Wat bedrijfskleding doet voor je zakelijk succes

ebook bedrijfskleding

Lees hoe je met kwalitatief hoogstaande bedrijfskleding je medewerkers beter laat werken en daardoor als bedirjf een beter resultaat boekt.

Laat je inspireren

SA Wear Bedrijfskleding heeft een grote en moderne bedrijfskleding showroom in Breda, Amsterdam en Antwerpen. Hier helpen wij je graag bij het uitzoeken van passende bedrijfskleding. In onze showroom kun je ons hele assortiment bekijken, en zo alle verschillende mogelijkheden zien die wij bieden.

Laat je inspireren