Werkkleding

Werkkleding van SA Wear

Werkkleding is een belangrijke uitrusting voor jou en je werknemers. De werkkleding moet veilig zijn en tegelijkertijd ook passen bij de uitstraling van je organisatie. De veiligheid van de werkkleding staat in eerste instantie centraal. Het moet veilig en slijtvast zijn met een optimale bewegingsvrijheid. Naast dat de werkkleding veilig moet zijn, is het voor jou ook belangrijk dat de werkkleding naadloos aansluit op de identiteit van je organisatie. Dit zorgt voor herkenbaarheid, maar komt ook representatief en betrouwbaar over naar je klanten.

De werkkleding moet voldoen aan de gestelde veiligheidseisen in de branche waarin je actief bent, maar de werkkleding moet tevens aansluiten op de identiteit van je organisatie. Daarom werkt SA Wear enkel met gerenommeerde merken met een breed assortiment zoals Mascot, Tricorp, Projob, Jobman en Santino. Deze merken hebben veiligheid en representativiteit hoog in het vaandel staan.

Werkkleding voor Bouw, industrie & dienstverlening

Bij SA Wear bedrijfskleding valt werkkleding onder bedrijven die actief zijn in de:

  • Bouw
  • Industrie (industriële en productiebedrijven)
  • Dienstverlening (o.a. logistiek medewerkers en monteurs)

  Ben je op zoek naar bedrijfskleding voor een andere sector? Bekijk dan hier de andere branches (horecakleding, representatief en verswinkelkleding) waar wij ook bedrijfskleding voor leveren.

   • Werkkleding Werkkleding
   • Werkkleding Werkkleding
   • Werkkleding Werkkleding
   • Werkkleding Werkkleding
   • Werkkleding Werkkleding
   • Werkkleding Werkkleding
   • Werkkleding Werkkleding
   • Werkkleding Werkkleding
   • Werkkleding Werkkleding
   • Werkkleding Werkkleding
   • Werkkleding Werkkleding
   • Werkkleding Werkkleding
    

   Bezoek onze showroom

   bedrijfskleding showroom

   Wij adviseren je onze showroom te bezoeken, waar je rustig alle mogelijkheden kunt bekijken.

   ✔ Groot en divers assortiment
   ✔ 5 dagen in de week te bezoeken
   ✔ Persoonlijk advies van onze adviseur

   Afspraak op locatie

   Afspraak bedrijfskleding

   Mocht dit toch niet lukken, dan komen we graag bij je langs.

   ✔ Waar en wanneer je maar wilt
   ✔ We nemen voldoende samples mee
   ✔ Vrijblijvend advies op maat

   Webshop

   bedrijfskleding webshop

   Je kunt tenslotte ook nog een deel van het assortiment in onze webshop bekijken.

   ✔ 24/7 bereikbaar
   ✔ artikelen zijn direct te bestellen
   ✔ Ook samples aan te vragen

   Huisstijlprojecten werkkleding

   Heb je een grotere onderneming en heb je specifieke wensen? Dan is het bij SA Wear mogelijk om custom made werkkleding te bestellen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je passend advies geven die geheel aansluit bij je huisstijl. Wij denken mee over wat het beste past binnen je bedrijf, waarbij we kwaliteit en functionaliteit niet uit het oog verliezen. Hiernaast kunnen we al je werkkleding voorzien van een borduring of een bedrukking om het plaatje compleet te maken.

    Persoonlijke service werkkleding

    Je hebt de werkkleding inmiddels ontvangen en je werknemers stralen op de werkvloer. Maar door de harde groei van je bedrijf ben je genoodzaakt nieuwe bedrijfskleding bij te bestellen. Om tijd en energie te besparen biedt SA Wear de mogelijkheid om een voorraad aan te houden van jullie werkkleding.

    Tevens bieden we je de mogelijkheid om gebruik te maken van ons eenvoudige online bestelsysteem, in vakterm ‘kleding management systeem’, waar de manager en of werknemers met hun persoonlijk acoount nieuwe werkkleding kunnen bestellen.

    De werkkleding kan worden uitgeleverd in persoonspakketten. Je ontvangt de bestelling in pakketten, welke per medewerker verpakt zijn. Dit scheelt tijd, omdat de bestelling werkkleding niet meer hoeft te worden uitgezocht en verdeeld onder de werknemers. Enkel het uitdelen van de persoonspakketten!

     Showroom

     Je kunt op verschillende manieren kennismaken met alle mogelijkheden die SA Wear biedt voor werkkleding. Wij adviseren je om onze grote showroom in Breda te bezoeken, waar je rustig alle mogelijkheden kunt bekijken op het gebied van werkkleding. Je krijgt hier direct een indruk van de verschillende mogelijkheden en kunt de verschillende kwaliteiten en pasvormen bekijken en vergelijken. Mocht dit lastig zijn, dan kunnen we geheel vrijblijvend bij jullie op locatie langskomen.

     Om je te inspireren vind je hieronder een kleine greep uit ons assortiment en van onze mogelijkheden.

     Meer weten?
     Laat hier je gegevens achter
     en wij nemen vrijblijvend contact met je op. Je kunt ook zelf bellen naar 076 5269 580 of mailen naar info@sawear.nl voor een afspraak of meer informatie.

     Wil je direct shoppen?
     Kijk dan in onze Nederlandse webshop en bestel direct je volledige werkkledingpakket; werkjas, werkbroeken, truien of bijv. T-shirts.