Werkkleding is een belangrijke uitrusting voor jou en je werknemers. De kleding voldoet aan de veiligheidsen en past met ons brede assortiment bij de huisstijl van je organisatie.

Wij werken met de volgende merken
Mascot werkkleding
Tricorp werkkleding logo
Projob werkkleding logo
SA Wear werkkleding logo
Santino werkkleding logo
Macseis werkkleding logo
Referentie zandberg bedrijfskleding groep

Case: Berko

Een schot in de roos waren de stretchbroeken, die zijn wel wat duurder, maar comfort betaalt zichzelf altijd terug, als mensen zich dan prettig voelen.

Ons assortiment

De werkkleding moet voldoen aan de gestelde veiligheidseisen in de branche waarin je actief bent, maar de kleding moet tevens aansluiten op de identiteit van je organisatie. Daarom werkt SA Wear enkel met gerenommeerde merken met een breedt assortiment.

bouw kleding
Bouw
Bouw
Industrie kleding
Industrie
Servicemonteur kleding
Servicemonteur
Transport kleding
Transport

Meer weten?

Laat je inspireren in één van onze grote 4 showrooms. Geen tijd om langs te komen? Dan komen wij graag langs op locatie!

Werkkleding sets inspiratie

Huisstijlprojecten

Samen stellen we een werkkledingcollectie samen die naadloos aansluit op jullie huisstijl. De werkkleding kan uiteraard custom made gemaakt worden, ook vanaf kleine aantallen. Neem voor meer info contact met ons op of bezoek één van onze showrooms.

Oog voor detail

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je passend advies geven die geheel aansluit bij je huisstijl. Wij denken mee over wat het beste past binnen je bedrijf, waarbij we kwaliteit en functionaliteit niet uit het oog verliezen.

Laat je adviseren door één van onze gespcialiseerde vertegenwoordigers en creëer samen met de styliste de look die past bij jullie imago. Maak een afspraak en bezoek één van de uitgebreide werkkleding showrooms.

artikelen zoom kwaliteit kleding

Wat bedrijfskleding doet voor je zakelijk succes

e-book bedrijfskleding

Lees hoe je met kwalitatief hoogstaande bedrijfskleding je medewerkers beter laat werken en daardoor als bedrijf een beter resultaat boekt.

Werkkleding kopen

Werkkleding van SA Wear

De veiligheid van de werkkleding staat in eerste instantie centraal. Het moet veilig en slijtvast zijn met een optimale bewegingsvrijheid. Naast dat de kleding veilig moet zijn, is het ook belangrijk dat het naadloos aansluit op de identiteit van de organisatie. Dit zorgt voor herkenbaarheid, maar komt ook representatief en betrouwbaar over naar de klanten.

De werkkleding moet voldoen aan de gestelde veiligheidseisen in de branche waarin je actief bent, maar de kleding moet tevens aansluiten op de identiteit van de organisatie. Daarom werkt SA Wear enkel met gerenommeerde merken met een breed assortiment zoals Mascot, Tricorp, Projob, Jobman en Santino. Deze merken dragen veiligheid en representativiteit hoog in het vaandel.

Werkkleding als functionele branding

SA Wear Bedrijfskleding heeft als motto ‘Feel great, perform better’. Bedrijfskleding heeft niet alleen een praktische kant, het zorgt ook voor een hogere motivatie. Door kleding waarbij de bedrijfsidentiteit naar voren komt, straalt een werknemer direct meer professionaliteit uit. Dat zorgt ervoor dat hij/zij zich ook naar die rol gaat gedragen. De klant ziet personeel dat staat voor het merk/bedrijf waar ze voor werken. Door de combinatie van herkenbaarheid en professionaliteit zal de drempel om contact te leggen voor een klant worden verlaagd. Maar alleen met een logo op de kledingset ben je er natuurlijk niet! Het personeel moet zich fysiek ook prettig voelen in de werkkleding die het draagt. De kleding dient daarom veilig en slijtvast te zijn met een optimale bewegingsvrijheid. Om tot de beste combinatie van veiligheid en representativiteit te komen, werken wij daarom alleen met gerenommeerde merken die dit als streven hebben.

Huisstijlprojecten

Heb je een grotere onderneming en heb je specifieke wensen? Dan is het bij SA Wear mogelijk om custom made werkkleding te bestellen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je passend advies geven die geheel aansluit bij je huisstijl. Wij denken mee over wat het beste past binnen je bedrijf, waarbij we kwaliteit en functionaliteit niet uit het oog verliezen. Hiernaast kunnen we al je kleding voorzien van een borduring of een bedrukking om het plaatje compleet te maken.

PERSOONLIJKE SERVICE WERKKLEDING

Je hebt de werkkleding inmiddels ontvangen en je werknemers stralen op de werkvloer. Maar door de harde groei van je bedrijf ben je genoodzaakt nieuwe bedrijfskleding bij te bestellen. Om tijd en energie te besparen biedt SA Wear de mogelijkheid om een voorraad aan te houden.

Tevens bieden we je de mogelijkheid om gebruik te maken van ons eenvoudige online bestelsysteem, in vakterm ‘kleding management systeem’, waar de manager en of werknemers met een persoonlijk account hun nieuwe kledingpakket kunnen bestellen.

De werkkleding kan worden uitgeleverd in persoonspakketten. Je ontvangt de bestelling in pakketten, welke per medewerker verpakt zijn. Dit scheelt tijd, omdat de bestelling werkkleding niet meer hoeft te worden uitgezocht en verdeeld onder de werknemers. Enkel het uitdelen van de persoonspakketten!

Bekijk hier opwelke gebieden SA Wear kan ontzorgen.

Ontzorgen van levering 

SA Wear levert werkkleding voor bouwindustrie (industriële en productiebedrijven) en dienstverlening (o.a. logistiek medewerkers en monteurs). Bij bedrijfskleding voor de industrie gelden veiligheidseisen zoals NEN- en ISO-normen. Door onze ervaringen kunnen wij jou daar natuurlijk prima bij van dienst zijn. Om je zoveel mogelijk te ontzorgen, kunnen wij de passsessies ook gewoon op locatie doen. Daarnaast kunnen wij managers helpen bij het overnemen van alle bedrijfskledingprocessen. Zo kunnen zij zich op de overige dagelijkse werkzaamheden richten. Wij houden dan een voorraad aan van de gekozen werkkleding. Uit deze voorraad kan de manager of desbetreffende werknemer dan direct bestellen.

Bezoek een van onze showrooms

Wanneer je kleding koopt, kan het prettig zijn om zelf even de stof te voelen en de kleur in het echt te zien. Kom daarvoor gerust eens langs in een van onze showrooms in Breda, Amsterdam of Antwerpen. Laat je daar verrassen door de keuzemogelijkheden. Geen tijd? Bekijk dan een deel van het assortiment in onze webshop. Je kunt van daar uit direct bestellingen plaatsen. Liever persoonlijk advies? Ook geen probleem, dan komen we gewoon even langs op de zaak met een aantal samples van werkkleding. Maak vandaag nog een afspraak!

Laat je inspireren

Wil je de kleding zien, voelen en passen? Kom dan lekker rondneuzen in één van onze grote en moderne showrooms in Breda, Amsterdam of Antwerpen. Hier kun je direct jouw perfecte bedrijfskleding uitzoeken. In onze showrooms kun je ons hele assortiment bekijken, krijg je een antwoord op al je vragen en laten we je zien hoe we je het beste kunnen helpen.

Laat je inspireren