Werkkleding van SA Wear

Werkkleding is een belangrijke uitrusting voor jou en je werknemers. De werkkleding moet veilig zijn en tegelijkertijd ook passen bij de uitstraling van je organisatie. De veiligheid van de werkkleding staat in eerste instantie centraal. Het moet veilig en slijtvast zijn met een optimale bewegingsvrijheid. Naast dat de werkkleding veilig moet zijn, is het voor jou ook belangrijk dat de werkkleding naadloos aansluit op de identiteit van je organisatie. Dit zorgt voor herkenbaarheid, maar komt ook representatief en betrouwbaar over naar je klanten.

De werkkleding moet voldoen aan de gestelde veiligheidseisen in de branche waarin je actief bent, maar de werkkleding moet tevens aansluiten op de identiteit van je organisatie. Daarom werkt SA Wear enkel met gerenommeerde merken met een breed assortiment zoals Mascot, Tricorp, Projob, Jobman en Santino. Deze merken hebben veiligheid en representativiteit hoog in het vaandel staan.

Klik hier voor onze werkkleding webshop.

Werkkleding voor Bouw, industrie & dienstverlening

Bij SA Wear bedrijfskleding valt werkkleding onder bedrijven die actief zijn in de:

  • Bouw
  • Industrie (industriële en productiebedrijven)
  • Dienstverlening (o.a. logistiek medewerkers en monteurs)

  Ben je op zoek naar bedrijfskleding voor een andere branche? Bekijk dan hier de andere branches (horecakleding, representatief en verswinkelkleding) waar wij ook bedrijfskleding voor leveren.

   • Werkkleding Werkkleding
   • Werkkleding Werkkleding
   • Werkkleding Werkkleding
   • Werkkleding Werkkleding
   • Werkkleding Werkkleding
   • Werkkleding Werkkleding
   • Werkkleding Werkkleding
   • Werkkleding Werkkleding
   • Werkkleding Werkkleding
   • Werkkleding Werkkleding
   • Werkkleding Werkkleding
   • Werkkleding Werkkleding

   Bezoek onze showroom

   bedrijfskleding showroom

   Wij adviseren je een van onze 4 showrooms te bezoeken, waar je rustig alle mogelijkheden kunt bekijken.

   ✔ Groot en divers assortiment
   ✔ 5 dagen in de week te bezoeken
   ✔ Persoonlijk advies van onze adviseur

   Afspraak op locatie

   Afspraak bedrijfskleding

   Mocht dit toch niet lukken, dan komen we graag bij je langs op locatie.
   .

   ✔ Waar en wanneer je maar wilt
   ✔ We nemen voldoende samples mee
   ✔ Vrijblijvend advies op maat

   Webshop

   bedrijfskleding webshop

   Je kunt tenslotte ook nog een deel van het assortiment in onze webshop bekijken.
   .

   ✔ 24/7 bereikbaar
   ✔ artikelen zijn direct te bestellen
   ✔ Ook samples aan te vragen

   Huisstijlprojecten werkkleding

   Heb je een grotere onderneming en heb je specifieke wensen? Dan is het bij SA Wear mogelijk om custom made werkkleding te bestellen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je passend advies geven die geheel aansluit bij je huisstijl. Wij denken mee over wat het beste past binnen je bedrijf, waarbij we kwaliteit en functionaliteit niet uit het oog verliezen. Hiernaast kunnen we al je werkkleding voorzien van een borduring of een bedrukking om het plaatje compleet te maken.

    Persoonlijke service werkkleding

    Je hebt de werkkleding inmiddels ontvangen en je werknemers stralen op de werkvloer. Maar door de harde groei van je bedrijf ben je genoodzaakt nieuwe bedrijfskleding bij te bestellen. Om tijd en energie te besparen biedt SA Wear de mogelijkheid om een voorraad aan te houden van jullie werkkleding.

    Tevens bieden we je de mogelijkheid om gebruik te maken van ons eenvoudige online bestelsysteem, in vakterm ‘kleding management systeem’, waar de manager en of werknemers met hun persoonlijk acoount nieuwe werkkleding kunnen bestellen.

    De werkkleding kan worden uitgeleverd in persoonspakketten. Je ontvangt de bestelling in pakketten, welke per medewerker verpakt zijn. Dit scheelt tijd, omdat de bestelling werkkleding niet meer hoeft te worden uitgezocht en verdeeld onder de werknemers. Enkel het uitdelen van de persoonspakketten!

    Werkkleding als functionele branding

    SA Wear Bedrijfskleding heeft als motto ‘Feel great, perform better’. Werkkleding heeft niet alleen een praktische kant, het zorgt ook voor een hogere motivatie. Door werkkleding waarbij de bedrijfsidentiteit naar voren komt, straalt een werknemer direct meer professionaliteit uit. Dat zorgt ervoor dat hij/zij zich ook naar die rol gaat gedragen. De klant ziet personeel dat staat voor het merk/bedrijf waar ze voor werken. Door de combinatie van herkenbaarheid en professionaliteit zal de drempel om contact te leggen voor een klant worden verlaagd. Maar alleen met een logo op de werkkleding ben je er natuurlijk niet! Het personeel moet zich fysiek ook prettig voelen in de werkkleding die het draagt. De kleding dient daarom veilig en slijtvast te zijn met een optimale bewegingsvrijheid. Om tot de beste combinatie van veiligheid en representativiteit te komen, werken wij daarom alleen met gerenommeerde merken die dit als streven hebben.

    Ontzorgen van levering werkkleding

    SA Wear levert werkkleding voor bouw, industrie (industriële en productiebedrijven) en dienstverlening (o.a. logistiek medewerkers en monteurs). Bij werkkleding voor de industrie gelden veiligheidseisen zoals NEN- en ISO-normen. Door onze ervaringen kunnen wij jou daar natuurlijk prima bij van dienst zijn. Om je zoveel mogelijk te ontzorgen, kunnen wij de passsessies ook gewoon op locatie doen. Daarnaast kunnen wij managers helpen bij het overnemen van alle bedrijfskledingprocessen. Zo kunnen zij zich op de overige dagelijkse werkzaamheden richten. Wij houden dan een voorraad aan van de gekozen werkkleding. Uit deze voorraad kan de manager of desbetreffende werknemer dan direct bestellen.

    Bekijk werkkleding in onze showrooms

    Wanneer je kleding koopt, kan het prettig zijn om zelf even de stof te voelen en de kleur in het echt te zien. Kom daarvoor gerust eens langs in een van onze showrooms in Breda, Amsterdam of Antwerpen. Laat je daar verrassen door de keuzemogelijkheden. Geen tijd? Bekijk dan een deel van het assortiment in onze webshop. Je kunt van daar uit direct bestellingen plaatsen. Liever persoonlijk advies? Ook geen probleem, dan komen we gewoon even langs op de zaak met een aantal samples van werkkleding. Maak vandaag nog een afspraak!

    Lees meer

    Showroom

    Je kunt op verschillende manieren kennismaken met alle mogelijkheden die SA Wear biedt voor werkkleding. Wij adviseren je om onze grote showroom in Breda te bezoeken, waar je rustig alle mogelijkheden kunt bekijken op het gebied van werkkleding. Je krijgt hier direct een indruk van de verschillende mogelijkheden en kunt de verschillende kwaliteiten en pasvormen bekijken en vergelijken. Mocht dit lastig zijn, dan kunnen we geheel vrijblijvend bij jullie op locatie langskomen.

    Om je te inspireren vind je hieronder een kleine greep uit ons assortiment en van onze mogelijkheden.

    Meer weten?
    Laat hier je gegevens achter
    en wij nemen vrijblijvend contact met je op. Je kunt ook zelf bellen naar 076 52 69 580 of mailen naar info@sawear.nl voor een afspraak of meer informatie.

    Wil je direct shoppen?
    Kijk dan in onze webshop en bestel direct je volledige werkkledingpakket; werkjas, werkbroeken, truien of bijv. T-shirts.