Er stijlvol, representatief en betrouwbaar uitzien is in veel functies belangrijk. En vandaag de dag zeker met een casual touch. Creëer je eigen touch met onze custom made lijn.

Corporate fashion award

Case: De Rooi Pannen

Een belangrijk uitgangspunt was natuurlijk dat men zich prettig en comfortabel moest voelen in de bedrijfskleding.

Ons assortiment

Bij veel functies is een representatief uiterlijk belangrijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan receptie-, showroom-, uitvaart- en beurspersoneel.

Maak een keuze uit gerenommeerde merken of stel jullie outfit zelf samen middels ons custom made concept.

Receptie gastvrouw kleding
Receptie & gastvrouw
showroom retail kleding
Retail & Showroom
Beurs kleding
Beurs
Uitvaartkleding
Uitvaart
Representatieve bedrijfskleding sets inspiratie

Laat je inspireren

Maak het jezelf gemakkelijk en bekijk ons inspiratiebord. Laat je inspireren en doe ideeën op.

Representatief casual outfit

Classy of casual?

De classy look is niet meer weg te denken. Maar vandaag de dag zien we dat deze classy look steeds vaker wordt voorzien van een casual touch. Welke look past bij jullie huisstijl?

Oog voor detail

Op zoek naar representatieve bedrijfskleding met een unieke uitstraling en de werknemers een boost van zelfvertrouwen geeft? Bij SA Wear bedrijfskleding is alles mogelijk en verwezenlijken we al jullie wensen in de gewenste huisstijl. Samen met één van onze gespecialiseerde vertegenwoordigers en styliste realiseren we de mooiste huisstijlprojecten.

Laat je meenemen in de wereld van representatieve bedrijfskleding en zie wat er vandaag de dag allemaal mogelijk is. Bedrijfskleding is hip, trendy en jullie visitekaartje tijdens klantcontact. Wij helpen je graag met het creeëren van die juiste uitstraling.

Representatieve bedrijfskleding details fournituren

Wat bedrijfskleding doet voor je zakelijk succes

E-book bedrijfskleding aanschaffen

Lees hoe je met kwalitatief hoogstaande bedrijfskleding je medewerkers beter laat werken en daardoor als bedrijf een beter resultaat boekt.

Representatieve bedrijfskleding

Er is een duidelijke trend naar steeds meer fashion in de bedrijfskleding, wij noemen dat de corporate fashion. Dit is een trend die wij goed kunnen vertalen naar je onderneming, maar dan wel in bedrijfskleding kwaliteiten. D.w.z. duurzamer dan wat je in de kledingwinkel koopt. En bovendien kleding die voor langere tijd na te bestellen is en die ook in grote als kleine maten te verkrijgen is.

Onze representatieve bedrijfskleding collectie bestaat uit onder meer; jurken, colberts, blazers, kostuums, pantalons, chino’s, overhemden, blouses en poloshirts.

Al deze artikelen kunnen we in uiteenlopende uitvoeringen leveren. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voorde klassieke bedrijfskleding uitstraling of een classy uitvoering met een casual touch.

We leveren onze representatieve bedrijfskleding o.a. aan:
Winkelpersoneel, uitvaartondernemingen, beurspersoneel, hotels, recepties, vertegenwoordigers, gastvrouwen etc..

We kunnen de representatieve bedrijfskleding snel leveren uit voorraad programma’s of exclusief voor je produceren middels ons custom made concept.

Laat je inspireren

Wil je de kleding zien, voelen en passen? Kom dan lekker rondneuzen in één van onze grote en moderne showrooms in Breda, Amsterdam of Antwerpen. Hier kun je direct jouw perfecte bedrijfskleding uitzoeken. In onze showrooms kun je ons hele assortiment bekijken, krijg je een antwoord op al je vragen en laten we je zien hoe we je het beste kunnen helpen.

Laat je inspireren