werkwijze

Onze werkwijze is erop gericht jouw organisatie die bedrijfskleding te leveren die het beste past bij je gewenste uitstraling. En waarin je medewerkers zich goed voelen zodat ze optimaal presteren.

Advies op maat

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je passend en creatief advies geven die geheel aansluit bij je huisstijl. Wij denken mee over wat het beste past binnen je bedrijf, waarbij we kwaliteit en functionaliteit niet uit het oog verliezen. We kunnen alles speciaal voor je op maat laten maken.

Uitgebreide keuze

Met een grote keuze in zeer hoogwaardige stoffen, fournituren en kleuren zit er altijd iets tussen om een trendy outfit te creëren die helemaal aansluit binnen de huisstijl. Door ons brede assortiment zijn er oneindige mogelijkheden om te combineren met kleuren, stoffen en accessoires.

alles is mogelijk

Wij kunnen al je wensen verwerken in je eigen unieke kledinglijn. Er zijn praktisch geen grenzen aan hoe je je kleding kunt laten ontwerpen. Alles op maat en door onze ruime maatboog geschikt voor al jouw personeel. Uiteraard kun je alle custom made artikelen ook combineren met ons bestaande assortiment.

Meer weten?

Bekijk het hele assortiment in één van onze showrooms. Hier kun je rustig ideeën opdoen voor nieuwe bedrijfskleding en kun je meerdere opties/kleurcombinaties overwegen en naast elkaar leggen. We hebben verschillende afdelingen gecreëerd zoals een afdeling voor horecakleding, werkkleding, verswinkel kleding en representatieve kleding.

Geen tijd om langs te komen? Dan komen wij graag langs op locatie!

Werkwijze SA Wear Bedrijfskleding

Stap 1

Voorbereiding

Samen met een van onze adviseurs kijken we, geheel vrijblijvend, hoe we voor jouw bedrijf een unieke uitstraling kunnen creëren wat geheel aansluit binnen jullie wensen, budget en huisstijl. Tevens kun je in een van onze showrooms een hoop inspirerende voorbeelden bekijken.

Vertegenwoordiger SA Wear bedrijfskleding

Stap 2

Creatie

Ons designteam gaat voor je aan de slag om een ontwerp te maken voor de gehele kledinglijn. Zo krijg je een duidelijk beeld van hoe alles er uiteindelijk uit komt te zien, want we gaan uiteraard pas produceren als je 100% tevreden bent over het ontwerp.

Huisstijl bedrijfskleding ontwerp

Stap 3

Productie

Wanneer je tevreden bent maken we een totaalplaatje op maat met alle designs, levertijden en kosten op een rij. Is dit precies wat je wilt? Dan zetten we alles zo snel mogelijk in gang en gaan de collega’s in ons atelier voor je aan de slag voor een perfect eindproduct.

voorraadbeheer bedrijfskleding

Stap 4

Nazorg

Zodra de gehele productie gereed is én ondergaan is aan een laatste strenge kwaliteitscontrole leveren wij deze direct aan je uit. Eventuele gebreken zullen wij zo spoedig mogelijk voor je oplossen. Met ons vaste assortiment kun je ook jaren later een snelle toevoeging aan je kledinglijn doen, natuurlijk geheel in dezelfde huisstijl.

Productie bedrijfskleding

Extra

Ontzorgen

SA Wear bedrijfskleding neemt alles uit handen. Passen op locatie, korte levertijden, Persoonlijk bestelsysteem per vestiging en of medewerker, persoonsgebonden pakketten, Voorraadbeheer, vast contactpersoon en garantie!

passen op locatie sa wear

wat bedrijfskleding doet voor je zakelijk succes

Lees hoe je met kwalitatief hoogstaande bedrijfskleding je medewerkers beter laat werken en daardoor als bedirjf een beter resultaat boekt.

Laat je inspireren

Wil je de kleding zien, voelen en passen? Kom dan lekker rondneuzen in één van onze grote en moderne showrooms in Breda, Amsterdam of Antwerpen. Hier kun je direct jouw perfecte bedrijfskleding uitzoeken. In onze showrooms kun je ons hele assortiment bekijken, krijg je een antwoord op al je vragen en laten we je zien hoe we je het beste kunnen helpen.

Laat je inspireren