Bedrijfskleding » Huisstijlprojecten

Onze werkwijze is erop gericht jouw organisatie die bedrijfskleding te leveren die het beste past bij je gewenste uitstraling. Kleding waarin je medewerkers zich goed voelen zodat ze optimaal presteren.

Kies bijvoorbeeld voor

CLASSY

Heb je bijvoorbeeld een classy uitstraling, wit gecombineerd met zandkleuren? Dan hoeft de bedrijfskleding niet alledaags te zijn. In tegendeel, je kunt de zandkleuren laten terugkomen tot in de kleinste details wat jouw bedrijfskleding uniek maakt.

Stoer

Een stoere industriële huisstijl? Deze stijl is vandaag de dag niet meer weg te denken. Ook hier kunnen wij je personeel voorzien van unieke bedrijfskleding. Door het uitgebreide assortiment en ons custom made concept zijn de mogelijkheden eindeloos.

Meet the family

Met huisstijlprojecten zorg je er letterlijk voor dat iedere afdeling de identiteit van je bedrijf uitstraalt.

Dit zorgt direct voor een duidelijk herkenningspunt voor de gasten en of klanten. De bedrijfskleding van de verschillende afdelingen sluit naadloos aan op de huisstijl van je bedrijf.

Al onze producten zijn na te leveren, zodat nieuwe kleding of andere maten geen probleem zijn.

 

Travel

TRAVEL KLEDING

Ontdek de toekomst

Ontdek het ultieme comfort en stijl met onze revolutionaire travel stof bedrijfskleding. Ideaal voor professionals die belang hechten aan look én gemak. Maak de slimme keuze voor de toekomst!

Gerealiseerde huisstijlprojecten

De Beren

Medewerkers: 450
Restaurants: 80
Productie: Restaurant – bediening, keuken, afwas en bezorgers.

Uitdaging

De Beren heeft in 2020/2021 gewerkt aan een prachtige rebranding. Daarbij hoort ook een nieuwe uitstraling voor het personeel. De kleding wordt gedragen in 50 restaurants en 30 bezorgrestaurants van De Beren. Zij wilden hierbij volledig ontzorgd worden door de kledingleverancier.

TerHills by Center Parcs

Medewerkers: 100
Afdelingen: 5
Productie: Vakantiepark – Maatwerk kostuums + Technische dienst & Animatie

Uitdaging

In 2020 is vakantiepark Terhills Resort een nieuw park in België, uitgebaat door Center Parcs, opgezet. Hiervoor waren zij opzoek naar bedrijfskleding voor vijf verschilende afdelingen binnen het park. Belangrijk detail is dat zij niet hetzelfde wilden doen als andere parken, omdat dit een premium park is en daarom opzoek waren naar een premium uitstraling.

De Rooi Pannen (Breda)

Medewerkers: 500
Afdelingen: 5
Productie: Horeca opleiding – Maatwerk kostuums & kokskleding

Uitdaging

De Rooi Pannen heeft zich gevestigd in het voormalig Seeligkazarne dat stamt uit de tijd van Napoleon Bonaparte. SA Wear heeft de historie van het pand, vandaag voorzien van 3 horecaconcepten, verwerkt in de bedrijfskleding. De kleding is voorzien van goud contrasterende elementen, daarnaast is voor het kostuum gekozen voor de hippe Punto stof.

Campanile

Medewerkers: 250
Hotels: 16
Productie: Hotel & restaurant – Representatieve bedrijfskleding
Extra: Persoonlijk bestelsysteem per vestiging

Uitdaging

Campanile heeft een nieuwe visie ontwikkeld op comfort en moderniteit. Naast de renovatie van de hotels is ook de bedrijfskleding gemoderniseerd. SA Wear heeft de nieuwe visie, comfort en moderniteit, vertaald naar bedrijfskleding. De nieuwe uitstraling is doorgevoerd binnen alle afdelingen van Campanile.

Jouw wens staat voorop

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je passend en creatief advies geven die geheel aansluit bij je huisstijl. Wij denken mee over wat het beste past binnen je bedrijf, waarbij we kwaliteit en functionaliteit niet uit het oog verliezen. We kunnen alles speciaal voor je op maat laten maken.

Uitgebreide keuze

Met een grote keuze in zeer hoogwaardige stoffen, fournituren en kleuren zit er altijd iets tussen om een trendy outfit te creëren die aansluit op de huisstijl. Door ons brede assortiment zijn er oneindige mogelijkheden om te combineren met kleuren, stoffen en accessoires.

alles is mogelijk

Wij kunnen al je wensen verwerken in je eigen unieke kledinglijn. Er zijn praktisch geen grenzen aan hoe je je kleding kunt laten ontwerpen. Alles op maat en door onze ruime maatboog geschikt voor al jouw personeel. Uiteraard kun je alle custom made artikelen ook combineren met ons bestaande assortiment.

Laat je inspireren

Wil je de kleding zien, voelen en passen? Kom dan lekker rondneuzen in één van onze grote en moderne showrooms in Breda, Amsterdam of Antwerpen. Hier kun je direct jouw perfecte bedrijfskleding uitzoeken. In onze showrooms kun je ons hele assortiment bekijken, krijg je een antwoord op al je vragen en laten we je zien hoe we je het beste kunnen helpen.

Laat je inspireren