Stof & leer

 

Stof

Er zijn vele verschillende soorten stoffen waaruit je kunt kiezen. Het is een van de belangrijkste keuzes tijdens het aanschaffen van de juiste bedrijfskleding. De bedrijfskleding wordt vaak intensief gebruikt en krijgt veel te verduren tijdens de dagelijkse werkzaamheden. Naast dat de stof mooi moet zijn, moet het dus ook aan hoge eisen voldoen.

Je kunt kiezen uit katoenen- en polyesterstoffen of een combinatie hiervan. Een katoenenstof ziet er vaak mooier uit dan een bedrijfskledingstof, maar verkleurd, krimpt en slijt sneller bij intensief gebruik. Er is een stof speciaal ontwikkelt voor bedrijfskleding in de horeca. Deze stof bestaat uit een verhouding van 65% polyester en 35% katoen. Deze combinatie zorgt voor een van de sterkste stoffen.

TIP: Een stof van 100% katoen verkleurd vaak al na één à twee keer wassen. Vergelijk dit met het wassen van je eigen spijkerbroek, deze verkleurd naar mate je hem vaker wast. Voorkom kleurverschillen in bedrijfskleding onder het personeel door te kiezen voor een combinatiestof van polyester en katoen.

We zien vandaag de dag veel denim overhemden binnen verschillende branches. Deze zijn helaas vaak van 100% katoen en verkleuren, krimpen en slijten daarom snel. Kies daarom ook voor een denimlookstof die bestaat een combinatie van 65% polyester en 35% katoen.

Een stoere combinatie is een overhemd van de sterke denimstof afgekleed met een leren halterschort en of sloof.

Leer

De sloven en schorten kunnen worden gecombineerd met verschillende soorten stoffen. Een trend die we veel zien zijn sloven en schorten die worden gecombineerd met leeraccenten. Dankzij de stoere en robuuste uitstraling van het leer maak je elke outfit compleet. Maak de sloof of schort af met één of meerdere zakken. Naast dat het functioneel is voor je personeel, geeft het ook een stoere twist aan de sloof of schort.

SA Wear heeft een bijzonder smaakvolle collectie samengesteld van leren schorten en sloven in verschillende kleuren. Alle schorten en sloven worden met de hand gemaakt in Nederland van hoogwaardig gesplit runderleer, een soepel soort leer van hoge kwaliteit met karaktervolle uitstraling. Hierdoor zien de schorten en sloven er niet alleen mooi uit, maar zitten ze ook erg comfortabel. Bij SA Wear kun je de leren schorten en sloven uit voorraad bestellen of custom made geheel naar eigen wens laten produceren. Vraag naar de mogelijkheden.

Om het plaatje compleet te maken kunnen we de leren schorten en sloven voorzien van je logo zodat ze helemaal passen binnen je huisstijl.

Wil je graag meer informatie over de verschillende stoffen? Vul het afspraakformulier in of bel voor meer informatie.