Bedrijfskleding » Verswinkel kleding » Slagerskleding

Slagerskleding

slagerskleding outfit

Representatieve slagerskleding van hoogwaardige kwaliteit

Slagerskleding heeft veel te lijden tijdens de dagelijkse werkzaamheden en de vlekken van marinades en dierlijk vet. Dit vraagt om speciale bedrijfskleding. Onze Slagerskleding is daarom wasbaar tot 90 graden, stijkvriendelijk en slijt- en kleurvast. 

Deze slagerskleding is niet alleen sterk, kleurvast en heet wasbaar, maar geeft door de trendy uitstraling ook nog eens een boost aan de sfeer in de zaak. Slagerskleding is een product waarbij het nodig is uitgebreid advies te geven. Om die reden verkopen wij slagerskleding alleen via een van onze showrooms of een bezoek van onze vertegenwoordiger bij je aan de zaak.

Inspiratiebord

Verswinkel

Meer weten?

Laat je inspireren in één van onze grote 4 showrooms. Geen tijd om langs te komen? Dan komen wij graag langs op locatie!

Custom made slagerskleding

SA Wear bedrijfskleding heeft een grote vaste collectie van gerenommeerde merken. Maar wie écht iets bijzonders wil, kan bij ons blouses, schorten en sloven helemaal zelf samenstellen, tot in de kleinste details, met ons custom made concept.

Bepaal zelf de materialen, pasvorm, knopen, kleur garen, kragen. En laat de bedrijfskleding tot in detail aansluiten bij de huisstijl van jullie slagerij.

slagerskleding custom made

Duurzaamheid

Interesse in duurzaam geproduceerde bedrijfskleding? Bekijk onze mogelijkheden.

slagerskleding ontzorgen

Ontzorgen

SA Wear bedrijfskleding neemt alles voor je uit handen. Dit doen wij o.a. door middel van een persoonlijke webshop, voorraadbeheer, persoonsgebonden pakketten, passen op locatie en een vaste contactpersoon.

Ontzorgen

SA Wear bedrijfskleding neemt alles voor je uit handen. Dit doen wij o.a. door middel van een persoonlijke webshop, voorraadbeheer, persoonsgebonden pakketten, passen op locatie en een vaste contactpersoon.

Slagerskleding kopen

Slagerskleding van SA Wear

Slagerskleding heeft veel te lijden door het continu schuren langs de toonbank, en de vlekken van marinades en dierlijk vet. Hierdoor is veel bedrijfskleding niet geschikt als kleding voor het winkelpersoneel van een slagerij. Slagerskleding moet slijtvast, kleurvast, en heet wasbaar zijn. Dit vraagt om speciale bedrijfskleding.

Daarom levert SA Wear custom made bedrijfskleding voor slagerswinkels. Deze slagerskleding is niet alleen sterk, kleurvast en heet wasbaar, maar geeft door de trendy uitstraling ook nog eens een boost aan de sfeer in de winkel.

Custom made slagerskleding

SA Wear produceert al jaren custom made slagerskleding en heeft hiervoor vele leuke stoffen in het assortiment: unieke kleuren, ruitjes en streepjes. De kleding is aangepast op de werkzaamheden van het winkelpersoneel.

De slagerskleding is ruimer waardoor er een trui onder de kleding gedragen kan worden. De blouses hebben standaard een lange lengte waardoor deze niet uit de sloof gaat als je ver in de toonbank moet reiken. Er is een grote maatboog beschikbaar van zeer klein tot zeer groot.

Met het juiste advies over de stof, kleuren en de uitstraling door SA Wear ziet elke slagerswinkel er modern en trendy uit.

Wij zien slagerskleding als een product waarvoor het nodig is om een uitgebreid advies geven. We doen het graag in 1 keer goed zodat de kleding langere tijd mee kan gaan. Om die reden verkopen wij de kleding alleen via onze showroom of een bezoek van onze vertegenwoordiger bij je aan de zaak.

Laat je inspireren

Wil je de kleding zien, voelen en passen? Kom dan lekker rondneuzen in één van onze grote en moderne showrooms in Breda, Amsterdam of Antwerpen. Hier kun je direct jouw perfecte bedrijfskleding uitzoeken. In onze showrooms kun je ons hele assortiment bekijken, krijg je een antwoord op al je vragen en laten we je zien hoe we je het beste kunnen helpen.

Laat je inspireren