Bedrijfskleding » Zorgkleding » Kleding voor Ziekenhuizen

zorgkleding ziekenhuis

Bouwkleding inspiratie

Representatieve ziekenhuiskleding van hoogwaardige kwaliteit

De dagelijkse werkzaamhden in het ziekenhuis zijn intensief. Het draagcomfort is dan ook een van de belangrijke eigenschappen van de bedrijfskleding. Om zorgprofessionals optimaal te kunnen laten werken, is het belangrijk dat ze kleding dragen met voldoende bewegingsvrijheid. De zorgkleding van SA Wear Bedrijfskleding kan bovendien industrieel gewassen worden, dus op 85 graden Celsius. Daarnaast kunnen we in de kleding een waterbestendige chip innaaien – ideaal voor de bedrijfswasserij van jouw instelling.

Huisstijlprojecten

Samen stellen we een zorgkledingcollectie samen die naadloos aansluit op jullie huisstijl. De zorgkleding kan uiteraard custom made gemaakt worden, ook vanaf kleine aantallen. Neem voor meer info contact met ons op of bezoek één van onze showrooms.

Bouwkleding huisstijlprojecten

Laat je inspireren

Laat je inspireren in één van onze grote 4 showrooms. Geen tijd om langs te komen? Dan komen wij graag langs op locatie!

Duurzaamheid

Interesse in duurzaam geproduceerde bedrijfskleding? Bekijk onze mogelijkheden.

Bouwkleding ontzorgen

Ontzorgen

SA Wear bedrijfskleding neemt alles voor je uit handen. Dit doen wij door middel van een persoonlijke webshop, voorraadbeheer, persoonsgebonden pakketten, passen op locatie en een vaste contactpersoon.

Ontzorgen

SA Wear bedrijfskleding neemt alles voor je uit handen. Dit doen wij o.a. door middel van een persoonlijke webshop, voorraadbeheer, persoonsgebonden pakketten, passen op locatie en een vaste contactpersoon.

Laat je inspireren

Wil je de kleding zien, voelen en passen? Kom dan lekker rondneuzen in één van onze grote en moderne showrooms in Breda, Amsterdam of Antwerpen. Hier kun je direct jouw perfecte bedrijfskleding uitzoeken. In onze showrooms kun je ons hele assortiment bekijken, krijg je een antwoord op al je vragen en laten we je zien hoe we je het beste kunnen helpen.

Laat je inspireren