Bedrijfskleding » Zorgkleding » Kleding voor Apotheek

zorgkleding apotheek

Bouwkleding inspiratie

Representatieve zorgkleding voor apotheken

Op zoek naar fijne en comforabele bedrijfskleding voor in de praktijk? Sinds jaar en dag ontwerpen en ontwikkelen wij kleding voor tal van apotheken in Nederland.

SA Wear is specialist in het aanbieden van alternatieven bedrijfskleding in de zorg. Denk hierbij aan kleur-, stof- en matriaalsamenstellingen. Kijk voor voorbeelden op onze inspiratiepagina.

Huisstijlprojecten

Samen stellen we een zorgkledingcollectie samen die naadloos aansluit op jullie huisstijl. De zorgkleding kan uiteraard custom made gemaakt worden, ook vanaf kleine aantallen. Neem voor meer info contact met ons op of bezoek één van onze showrooms.

Bouwkleding huisstijlprojecten
Referenties
frankelandgroep zorgkleding logo
Joris zorg zorgkleding logo
Elisabeth Stichting  zorgkleding logo
Ter Weel  zorgkleding logo
Amarant  zorgkleding logo
Zorgwaard

Inspiratiebord

Zorgkleding

Laat je inspireren

Laat je inspireren in één van onze grote 4 showrooms. Geen tijd om langs te komen? Dan komen wij graag langs op locatie!

Duurzaamheid

Benieuwd wat SA Wear kan betekenen op het gebied van duurzaamheid?

Bouwkleding ontzorgen

Ontzorgen

SA Wear bedrijfskleding neemt alles voor je uit handen. Dit doen wij door middel van een persoonlijke webshop, voorraadbeheer, persoonsgebonden pakketten, passen op locatie en een vaste contactpersoon.

Ontzorgen

SA Wear bedrijfskleding neemt alles voor je uit handen. Dit doen wij o.a. door middel van een persoonlijke webshop, voorraadbeheer, persoonsgebonden pakketten, passen op locatie en een vaste contactpersoon.

Laat je inspireren

Wil je de kleding zien, voelen en passen? Kom dan lekker rondneuzen in één van onze grote en moderne showrooms in Breda, Amsterdam of Antwerpen. Hier kun je direct jouw perfecte bedrijfskleding uitzoeken. In onze showrooms kun je ons hele assortiment bekijken, krijg je een antwoord op al je vragen en laten we je zien hoe we je het beste kunnen helpen.

Laat je inspireren