“Een schot in de roos waren de stretchbroeken, die zijn wel wat duurder, maar comfort betaalt zichzelf altijd terug, als mensen zich dan prettig voelen.”

Tom Kokke

Directeur, Berko

Commentaar op bedrijfskleding

“Wij waren niet op zoek, maar de collega’s hadden te veel commentaar op de bedrijfskleding. Bij onze huidige leveranciers kon het niet anders. Toen ben ik verder gaan kijken en kwam ik SA Wear tegen.

De units waar onze collega’s werken zijn warm, in de zomer soms 50 tot 65 graden. De werknemers vonden de kleding te dik, het was te warm en er werd snel in gezweet. Werkkleding welke een stukje ademt en vochtafdrijft zijn voor ons daarom belangrijke eigenschappen. Daarnaast wilden wij een kwaliteitsuitstraling naar de markt hebben en dat tegelijkertijd iedereen zich ook prettig voelt in de bedrijfskleding.” Met deze informatie heeft SA Wear een compleet assortiment samengesteld voor Berko.

 

De collectie

Het kost even een halve dag om langs te rijden, maar dan ben je wel geholpen. Vanuit een boekje kun je niks zien, je moet het voelen. Met alleen een rekje werken is beperkt, dan weet je nog niet precies wat je koopt. In de showroom hing van alles.

Het assortiment is zo samengesteld dat de werknemer in ieder seizoen zelf de gepaste bedrijfskleding bepalen. Zo heeft men de keuze uit een polo, t-shirt, trui, zomer- en winterjas, een overall en een stretchbroek. Dit laatste item was een schot in de roos. Deze zijn wel wat duurder, maar comfort betaalt zichzelf altijd terug als mensen zich dan prettig voelen.

“We hebben in eerste instantie 2 lijnen uitgezocht en deze laten testen door de werknemers. Hier is uiteindelijk een lijn uit voortgevloeid in onze huiskleuren. Vervolgens hebben alle werknemers de kleding gepast en de bestelling geplaatst. We houden zelf een kleine voorraad aan zodat de bedrijfskleding snel kunnen uitdelen aan (nieuwe) werkenemers.”

Samenwerking

”Bij ons gaat het voornamelijk om dat de kwaliteit van het product goed is en de service. Als er een keer wat is dan wordt er goed naar geluisterd en wordt dit opgeloast en ook niet moeilijk over gedaan. Samen hebben we het goed ingericht om hier op een deugdelijke manier mee om te gaan en dat is denk ik het belangrijkste.”

Reacties op de kleding

”De werknemers zijn uitermate tevreden over de stretchbroeken, deze zitten heel lekker. Een t-shirt is een t-shirt en een polo is een polo. Dit ademt beter en wordt wat minder vochtig. 

Het is uitermate belangrijk dat iedereen zich prettig voelt en ik denk dat we dat nu gevonden hebben.

De ruis is weg en daar ben ik blij om.”

Join the Family

Benieuwd wat SA Wear voor jullie kan betekenen? Laat je gegevens hieronder achter en we nemen vrijblijvend contact met je op.