Bedrijfskleding » Verantwoordelijkheid SA Wear » Made to order programma

Produceren in Europa

SA Wear biedt een uniek Made-to-order programma. Dat betekent dat we alleen produceren wanneer jij ons een opdracht geeft. Hierdoor produceren we niets te veel en leggen we geen artikelen op voorraad. Dit resulteert in een beperkte uitstoot, omdat we alleen produceren wat je nodig hebt. Bovendien gebruiken we stoffen die in Europa zijn geproduceerd en voldoen aan de strenge Europese milieurichtlijnen. De productie vindt ook plaats in Europa, waardoor we korte transportlijnen hebben en geen uitbuiting, kinderarbeid en een leefbaar loon kunnen garanderen.

Duurzame productie

We selecteren stoffen op basis van levensduur, zodat je langer dan gemiddeld met je kleding kunt doen en weinig herhaalbestellingen nodig hebt. Door de vele mogelijkheden die we bieden, heb je niet alleen duurzame kleding, maar ook nog eens hele leuke kleding! Dit made-to-order programma is geschikt voor elk bedrijf, vanaf 3 stuks tot 1000+ stuks. Kijk eens op onze website onder huisstijl kleding en custom made voor alle mogelijkheden. We hebben twee designers in dienst die de leukste kledinglijnen voor je kunnen ontwerpen, allemaal Made in Europe.

 

Europese stoffen

Voor het productieproces van het made-to-order programma maakt SA Wear alleen gebruik van Europese stoffen. Deze stoffen worden geproduceerd en geëtiketteerd volgens de Europese regelgeving en hebben daardoor minder impact op mens, milieu en maatschappij dan stoffen uit andere regio’s van de wereld. Onze stoffen bestaan uit een mix van polyester en katoen, die slijt- en kleurvast zijn en jarenlang meegaan bij intensief gebruik.

 

Duurzaamheid en SA Wear

Hoe langer het produceren van nieuwe bedrijfskleding kan worden uitgesteld, des te beter dit is voor het milieu. Maar liefst 70% van de CO2-uitstoot wordt veroorzaakt door het winnen van grondstoffen en het productieproces van bedrijfskleding. SA Wear is zich bewust van deze impact en produceert daarom enkel bedrijfskleding op aanvraag.

Ben je benieuwd wat we met ons Made-to-order programma voor jullie kunnen betekenen? Vul dan het contactformulier hieronder in of bel 076 – 52 69 580.

Bron: europarl.eu

Laat je inspireren

Wil je de kleding zien, voelen en passen? Kom dan lekker rondneuzen in één van onze grote en moderne showrooms in Breda, Amsterdam of Antwerpen. Hier kun je direct jouw perfecte bedrijfskleding uitzoeken. In onze showrooms kun je ons hele assortiment bekijken, krijg je een antwoord op al je vragen en laten we je zien hoe we je het beste kunnen helpen.

Laat je inspireren