Werkkleding Heren

Degelijk en sterk, maar toch comfortabel en stoer. Werkkleding voor heren kan zeker hip zijn. Of het gaat om een sterke werkbroek, stoere veiligheidslaarzen of een hippe overall. Goede kwaliteit, trendy stoffen en een lange levensduur. Ben je op zoek naar een speciaal design of zoek je naar iets unieks? Wij horen het graag, (bijna) alles is mogelijk!

Heren werkkleding combineren

Representatieve heren werkkleding is gemakkelijk te combineren. In de horeca bijvoorbeeld met mooie en veilige leren schorten en sloven. Wij zijn op de hoogte van alle trends op het gebied van heren werkkleding en nemen dit graag op in ons advies. Uiteraard is er heren werkkleding verkrijgbaar voor alle beroepen en branches. Uniek door het hoge draagcomfort, goede pasvorm en uitstekende kwaliteit.

Werkkleding heren kopen

Voor een selectie van het aanbod kan je online in onze webshop kijken. Voor een volledig overzicht is het beste om eens langs te komen in onze showroom. Mocht je hier geen tijd voor hebben dan komen we ook graag bij jou langs om de mogelijkheden te bespreken en wat stoffen te laten zien en voelen. Maak hier even afspraak voor en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Levertijd werkkleding heren

Wanneer je een bestelling bij ons plaatst, gaan we uiteraard direct voor je aan de slag. Veelal kan heren werkkleding al binnen vier werkdagen worden uitgeleverd. Wanneer de heren werkkleding bedrukt moet worden of borduurwerk bevat dan is de gemiddelde levertijd twee weken. Bij grotere aantallen kan er gekozen worden voor custom made kleding, speciaal op maat gemaakt kleding wordt in Europa geproduceerd en ongeveer binnen zes weken geleverd. Dit is aanzienlijk sneller dan wanneer de kleding op een ander continent wordt geproduceerd. Benieuwd geworden? Kom gerust eens langs in één van onze showrooms om de mogelijkheden te bekijken en te bespreken.