Werkkleding Dames

Werkkleding set dames

Degelijk en vrouwelijk, maar toch comfortabel en vrouwelijk. Werkkleding voor dames kan zeker hip zijn. Of het gaat om een sterke werkbroek, blitse veiligheidslaarzen of een hippe overall. Goede kwaliteit, trendy stoffen en een lange levensduur. Ben je op zoek naar een speciaal design of zoek je naar iets unieks? Wij horen het graag, (bijna) alles is mogelijk!

Dames werkkleding combineren

Representatieve dames werkkleding is gemakkelijk te combineren. In de horeca bijvoorbeeld met mooie en veilige leren schorten en sloven. Wij zijn op de hoogte van alle trends op het gebied van dames werkkleding en nemen dit graag op in ons advies. Uiteraard is er dames werkkleding verkrijgbaar voor alle beroepen en branches. Uniek door het hoge draagcomfort, goede pasvorm en uitstekende kwaliteit.

Werkkleding dames kopen

Voor een selectie van het aanbod kan je online in onze webshop kijken. Voor een volledig overzicht is het beste om eens langs te komen in onze showroom. Mocht je hier geen tijd voor hebben dan komen we ook graag bij jou langs om de mogelijkheden te bespreken en wat stoffen te laten zien en voelen.

Bijzonder veel aandacht gaat uit naar de pasvorm en het uiteindelijke design van de dames werkkleding. Iedereen wil er uiteindelijk natuurlijk goed uitzien, ook tijdens het werken. Werkkleding voor dames gemaakt op bepaalde maten houden vaak geen rekening met verschillende pasvormen en lichaamsvormen. Onze werkkleding is hier uniek in aangezien het in veel maten en meerdere uitvoering wordt geproduceerd. Zo ben je er haast zeker van dat er voor iedereen een goede maat en een goed model tussenzit. Hierdoor kunnen we er zeker van zijn dat iedereen de juiste kleding kan dragen waar iedereen haarzelf lekker en prettig in voelt, waardoor er comfortabel gewerkt kan worden.

Levertijd werkkleding dames

Wanneer je een bestelling bij ons plaatst gaan we uiteraard direct voor je aan de slag. Veelal kan dames werkkleding al binnen vier werkdagen worden uitgeleverd. Wanneer de bedrijfskleding bedrukt moet worden of borduurwerk bevat dan is de gemiddelde levertijd twee weken. Bij grotere aantallen kan er gekozen worden voor custom made kleding, speciaal op maat gemaakt kleding wordt in Europa geproduceerd en ongeveer binnen zes weken geleverd. Dit is aanzienlijk sneller dan wanneer de kleding op een ander continent wordt geprouceerd. Benieuwd geworden? Kom gerust eens langs in één van onze showrooms om de mogelijkheden te bekijken en te bespreken.