Werkkleding bouw

In de bouw is het belangrijk om de juiste bouw werkkleding te dragen. Dit heeft natuurlijk met de veiligheid te maken, maar ook met comfort. Denk bijvoorbeeld aan de wisselende weersomstandigheden, aangezien er in de bouw ook bij koude temperaturen buiten wordt gewerkt. Investeren in goede werkkleding voor de bouw draagt niet alleen hieraan bij, maar vergroot ook uw zichtbaarheid, herkenbaarheid en vertrouwen.


Veilige bouw werkkleding

Een ongeluk zit, ook op een bouwplaats, in een klein hoekje. Veilige bouw werkkleding is dus een must. De NEN- en ISO-normen veranderen nog wel eens en ook de techniek staat niet stil. Wist je dat je medewerkers potentieel al risico lopen als ze enkele jaren met dezelfde werkkleding lopen? Wij verzorgen graag kwalitatief goede en veilige werkkleding, maar daarnaast voorzien we jou ook van informatie. Koop je bouw werkkleding bij ons en veranderen na enige tijd de veiligheidsnormen, of zijn er nog veiligere werkschoenen op de markt gekomen bijvoorbeeld? Dan informeren wij jou om ervoor te zorgen dat medewerkers geen onnodig risico lopen.


Werkkleding bouw kopen

Bijzonder veel aandacht gaat uit naar de pasvorm en het uiteindelijke design van de bouw werkkleding. Iedereen wil er uiteindelijk natuurlijk goed uitzien, ook in werkkleding. Kleding gemaakt op bepaalde maten houden vaak geen rekening met verschillende pasvormen en lichaamsvormen. Onze bedrijfskleding is hier uniek in aangezien het in veel maten en meerdere uitvoering wordt geproduceerd. Zo ben je er haast zeker van dat er voor iedereen een goede maat en een goed model tussenzit. Hierdoor kunnen we er zeker van zijn dat iedereen de juiste kleding kan dragen waar iedereen zichzelf lekker en prettig in voelt, waardoor er comfortabel gewerkt kan worden.

Werkkleding voor de bouw koop je snel en eenvoudig online. Wil je liever een specifiek model of design? Of wil je gewoon eens komen kijken wat we allemaal kunnen betekenen voor jouw bedrijf? Voel je welkom om in onze showrooms in Breda, Amsterdam en Antwerpen onder het genot van een kop koffie onze uitgebreide mogelijkheden te bekijken. Liever persoonlijk advies op jouw locatie? Dan komen wij gewoon bij jou langs met wat samples van werkkleding. Vul dit formulier in wanneer je vrijblijvend een afspraak wilt maken en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.