Werkbroek heren

Werkkleding broek

Een werkbroek is essentieel om veilig en aangenaam te kunnen werken. Een werkbroek moet dan ook goed aansluiten op het beroep dat je uitvoert. In de branches waar werkbroeken voor geleverd worden is slijtvastheid en veiligheid zeer belangrijk. Hierom zijn alle werkbroeken voor heren voorzien van de juiste kwaliteit voor de geldende branche.

Verschillende werkbroeken

Er zijn een hoop verschillende werkbroeken, wat het kiezen alleen maar lastig kan maken. Een spijker werkbroek, of toch een korte werkbroek? Aangezien elk bedrijf anders is staan wij open voor al jouw specifieke vragen. Door onze ervaring hebben wij daarnaast goed zicht op de NEN- en ISO-normen. Hier kunnen wij je ook prima in adviseren conform de geldende richtlijnen.

Werkbroek heren voor welke bedrijven?

Werkkleding verdelen wij in een aantal categorieën, te weten:

  • Bouw
  • Industrie (industriële en productiebedrijven)
  • Dienstverlening (o.a. logistiek medewerkers en monteurs)

 

Mocht je voor een andere branche op zoek zijn naar bedrijfskleding, bekijk dan alle bedrijfskleding voor andere branches.

Bijzonder veel aandacht gaat uit naar de pasvorm en het uiteindelijke design van de heren werkbroeken. Iedereen wil er uiteindelijk natuurlijk goed uitzien, ook in werkbroeken. Werkbroeken heren gemaakt op bepaalde maten houden vaak geen rekening met verschillende pasvormen en lichaamsvormen. Onze bedrijfskleding is hier uniek in aangezien het in veel maten en meerdere uitvoering wordt geproduceerd. Zo ben je er haast zeker van dat er voor iedereen een goede maat en een goed model tussenzit. Hierdoor kunnen we er zeker van zijn dat iedereen de juiste kleding kan dragen waar hij zich lekker en prettig in voelt, waardoor er comfortabel gewerkt kan worden.