Veiligheidskleding

Veiligheidskleding bouw

Goed zichtbaar zijn is noodzakelijk wanneer je medewerkers bijvoorbeeld veel langs de weg werken of in de bouw werken. Wij bieden dan ook diverse veiligheidskleding, denk aan high visibility veiligheidskleding, vlam vertragende kleding, regenkleding en veiligheidskleding die voldoen aan de veiligheidsnormen.

Veiligheidskleding bestellen

Via onze webshop kun je eenvoudig veiligheidskleding bestellen. Veiligheid staat te allen tijde voorop, want anders gebeuren er al snel ongelukken. Uiteraard moet kleding voor veiligheidswerkers een goede pasvorm hebben en aansluiten op het exacte beroep. Wij denken graag met je mee over de keuze van de juiste bedrijfskleding voor jouw bedrijf. Voor je gaat bestellen nog even contact hebben over details is ook geen probleem. Zie je iets leuks, maar zou je het toch graag anders willen? Vaak is dat mogelijk, aangezien wij beschikken over een eigen design afdeling. Zo ben je altijd zeker van unieke bedrijfskleding!

Bijzonder veel aandacht gaat uit naar de pasvorm en het uiteindelijke design van de veiligheidskleding. Iedereen wil er uiteindelijk natuurlijk goed uitzien, ook in veiligheidskleding. Kleding gemaakt op bepaalde maten houden vaak geen rekening met verschillende pasvormen en lichaamsvormen. Onze werkkleding is hier uniek in aangezien het in veel maten en meerdere uitvoering wordt geproduceerd. Zo ben je er haast zeker van dat er voor iedereen een goede maat en een goed model tussenzit. Hierdoor kunnen we er zeker van zijn dat iedereen de juiste kleding kan dragen waar iedereen zichzelf lekker en prettig in voelt, waardoor er comfortabel gewerkt kan worden.

Advies veiligheidskleding kopen

Naast veiligheidskleding kopen kun je bij ons ook op goede service rekenen. Wij zijn gespecialiseerd in diverse bedrijfskleding. Je kunt dus voor meer terecht dan alleen kleding voor veiligheid. Voor elk bedrijf bieden wij een oplossing op maat. Wil je meer weten of een vrijblijvende afspraak inplannen? Neem dan even contact met ons op.