Tricorp Werkkleding

Tricorp werkkleding

Mooie, sterke en duurzame werkkleding, dat is waar Tricorp werkkleding voor staat. Dit gaat veel verder dan vuil en vies worden in werkkleding. Tricorp staat er daarnaast om bekend niet alleen Workwear te leveren, maar ook iedere professional te kleden in de meest diverse branches.

Werkkleding Tricorp RFC

RFC staat voor Representative, Functional, Clothing. RFC in het logo geeft een goed beeld van de ambities op zowel internationaal als nationaal vlak, en het uitbreiden van de collectie met een Multi Normenlijn, dameskleding en regenkleding.

Laat je inspireren

Laat je inspireren in één van onze grote 4 showrooms. Geen tijd om langs te komen? Dan komen wij graag langs op locatie!

Tricorp werkkleding kopen

Tricorp werkkleding is fraai vormgegeven, zeer robuust, comfortabel en bovenal veilig. Ze produceren kleding die voldoet aan alle geldende voorschriften, normen en eisen. Tricorp is zowel actief in het ontwikkelen van werkkleding voor zowel dames als heren. Hierin loopt de productie uiteen van sweaters, shirts en poloshirts tot aan corporate of high visibility kleding bijvoorbeeld. De verschillende labels die worden gevoerd (Casual, Premium, Workwear, Corporate en Safety) maken Tricorp voor alle moderne werkkleding een van de betrouwbaarste merken in de markt.

Bijzonder veel aandacht gaat uit naar de pasvorm en het uiteindelijke design van de werkkleding van Tricorp. Iedereen wil er uiteindelijk natuurlijk goed uitzien, ook in werkkleding. Kleding gemaakt op bepaalde maten houden vaak geen rekening met verschillende pasvormen en lichaamsvormen. Tricorp werkkleding is hier uniek in aangezien het in veel maten en meerdere uitvoering wordt geproduceerd. Zo ben je er haast zeker van dat er voor iedereen een goede maat en een goed model tussen zit. Hierdoor kunnen we er zeker van zijn dat iedereen de juiste kleding kan dragen waar hij of zij zich lekker en prettig in voelt, waardoor er comfortabel gewerkt kan worden.

Ontzorgen

SA Wear bedrijfskleding neemt alles voor je uithanden. Dit doen wij o.a. doormiddel van een persoonlijke webshop, voorraadbeheer, persoonsgebonden pakketten, passen op locatie en een vast contactpersoon.

Ontzorgen

SA Wear bedrijfskleding neemt alles voor je uithanden. Dit doen wij o.a. doormiddel van een persoonlijke webshop, voorraadbeheer, persoonsgebonden pakketten, passen op locatie en een vast contactpersoon.

Laat je inspireren

Wil je de kleding zien, voelen en passen? Kom dan lekker rondneuzen in één van onze grote en moderne showrooms in Breda, Amsterdam of Antwerpen. Hier kun je direct jouw perfecte bedrijfskleding uitzoeken. In onze showrooms kun je ons hele assortiment bekijken, krijg je een antwoord op al je vragen en laten we je zien hoe we je het beste kunnen helpen.

Laat je inspireren