“We zijn absoluut tevreden. Het ultieme bewijs daarvan is dat we vaak complimenten krijgen van collega’s van andere parken en van gasten “Hoe netjes zien jullie eruit, hoe mooi!” dus dat toont wel aan dat het extern echt opvalt, en dat is erg leuk.”

Jeroen Beels

Assistant General Manager, Center Parcs - Terhills Resort

Meet the family

Nieuwe locatie

“In 2020 hebben wij dit nieuwe park in België, uitgebaat door Center Parcs, opgezet. We zijn toen vanaf het 0-punt begonnen met de opbouw van het park: alle medewerkers selecteren, alle procedures in gang zetten… Maar ook één van de honderden onderdelen die gedaan moesten worden, was bedrijfskleding voorzien voor al het personeel. Belangrijk om daarbij te zeggen is dat wij niet hetzelfde wilden doen als andere parken, omdat dit een premium park is en wij dus ook op zoek waren naar een premium uitstraling van de bedrijfskledij.

Wij hadden al een leverancier waar we bij getenderd hadden, maar die konden ons eigenlijk niet helpen met alles. We waren op zoek naar een leverancier die dat wél kon, want dat is natuurlijk veel gemakkelijker. Toen zijn we simpel gezegd online op zoek gegaan en zijn daarbij jullie tegen het lijf gelopen. Het contact was al snel gelegd en zo is alles van start gegaan.”

Gestroomlijnd proces

“SA Wear kon aan onze verwachtingen en eisen voldoen die we hadden en het feit dat we gedurende de route samen aanpassingen konden doen, er goed overlegd is, heeft er wel voor gezorgd dat we samen tot een mooi en fijn resultaat gekomen zijn.

Kevin heeft samen met jullie designer op basis van onze wensen en behoeften een eerste voorstel gedaan. We hebben toen kunnen bijsturen en aanpassen, om zo tot een mooie definitieve collectie te komen. We hebben dit toen voorgelegd aan onze verschillende afdelingen en directies en zo zijn we tot een unaniem akkoord gekomen.”

Zijn jullie tevreden met het resultaat? “We zijn absoluut tevreden. Het ultieme bewijs daarvan is dat we vaak complimenten krijgen van collega’s van andere parken en van gasten “Hoe netjes zien jullie eruit, hoe mooi!” dus dat toont wel aan dat het extern echt opvalt, en dat is erg leuk.”

Persoonspakketten

“We zijn vanaf 0 gestart en toen is er meteen gekeken en voorgesteld door SA Wear: hoe kunnen we dit efficiënt en makkelijk aanpakken? Kevin is ook een paar keer naar hier geweest en dat was ook een goede zet en voor ons gemakkelijk. Uiteindelijk zijn er pakketten op naam uitgeleverd en dat was ook erg prettig en heel handig. Het zijn van die kleine dingetjes die ons erg geholpen hebben om het niet zelf te hoeven doen.”

Reacties op de kleding

”De medewerkers zijn fier om de kleding te dragen! Sommigen zijn ook op andere parken geweest en daar is het toch wat eenvoudiger: vaak een polo en bijpassende broek. Onze medewerkers zijn echt netjes in kostuum, dus dat maakt ook dat die personen dan ook heel fier zijn om zo voor de dag te komen.”

Join the Family

Benieuwd wat SA Wear voor jullie kan betekenen? Laat je gegevens hieronder achter en we nemen vrijblijvend contact met je op.