Personeelskleding

Showroom personeelskleding SA Wear

Personeelskleding is natuurlijk ontzettend praktisch, maar ook een uitgelezen kans om de identiteit van jouw bedrijf perfect naar voren te laten komen. De herkenbaarheid wordt vergroot en tevens straalt een werknemer direct meer professionaliteit uit. Personeelskleding kopen draait uiteraard niet alleen om een oogverblindend uiterlijk vertoon, maar de personeelskleding moet ook lekker zitten. Om de beste combinatie van veiligheid en representativiteit te bewerkstelligen werken wij daarom enkel met de beste materialen en gerenommeerde merken.

Eigen design personeelskleding bestellen

Iedere organisatie is anders, spreekt een andere doelgroep aan en heeft andere eisen aan de veiligheid. Uiteraard kunnen wij elk bedrijf voorzien van gepaste personeelskleding. Of het nu gaat om slagerskleding of bakkerskleding bijvoorbeeld. Omdat wij beschikken over een eigen design afdeling, een eigen productie atelier en een eigen borduur/bedrukstudio, kunnen wij je te allen tijde voorzien van gepast advies en elke vorm van beroepskleding op maat maken voor jouw bedrijf.

Levertijd personeelskleding

Wanneer je een bestelling bij ons plaatst, gaan we uiteraard direct voor je aan de slag. Veelal kan personeelskleding al binnen vier werkdagen worden uitgeleverd. Wanneer de personeelskleding bedrukt moet worden of borduurwerk bevat dan is de gemiddelde levertijd twee weken. Bij grotere aantallen kan er gekozen worden voor custom made kleding, speciaal op maat gemaakt kleding wordt in Europa geproduceerd en ongeveer binnen zes weken geleverd. Dit is aanzienlijk sneller dan wanneer de kleding op een ander continent wordt geproduceerd. Benieuwd geworden? Kom gerust eens langs in één van onze showrooms om de mogelijkheden te bekijken en te bespreken.

Hulp nodig bij personeelskleding bestellen?

Personeelskleding ontwerpen en laten produceren is een complex proces. Geen zorgen, wij leveren niet alleen de personeelskleding, maar denken ook graag met je mee. Vragen over de plaatsing van een logo of het gebruik van bepaalde materialen? Neem gerust contact op, wij adviseren je graag! Bovendien beschikken we over een showroom waar we onze uitgebreide mogelijkheden graag tentoonstellen. Maak hiervoor een afspraak via het afspraakformulier.