Mascot Werkkleding

Mascot werkkleding

MASCOT is al jaren een grote leverancier van veiligheidsschoenen, veiligheidskleding en diverse werkkleding voor zo goed als alle bedrijven en branches. Tussen het brede aanbod van MASCOT zal je mooie, maar uiteraard ook veilige, veiligheidsschoenen, bedrijfskleding en overige producten vinden.

Mascot werkkleding hoogwaardige kwaliteit

Het assortiment van MASCOT werkkleding is uitgebreid en richt zich vooral op service-, transport- en industrie-medewerkers en professionals. Door het dragen van de juiste MASCOT werkkleding zul je je prettiger voelen op de werkvloer of werkplek. Kwaliteit staat voorop en hierom worden enkel de beste kwaliteiten stof gebruikt, ondere andere van COOLMAX®, TENCEL® en CORDURA® en vele andere topmerken. Ontdek het grote assortiment van MASCOT werkkleding, veiligheidsschoenen, veiligheidskleding en accessoires. MASCOT heeft enkel de beste kledij, gericht op pasvorm, comfort, design en kwaliteit.

Laat je inspireren

Laat je inspireren in één van onze grote 4 showrooms. Geen tijd om langs te komen? Dan komen wij graag langs op locatie!

Tested to work

Alle producten worden door MASCOT gemaakt vanuit de bedrijfsslogan: “Tested to Work”. Alle werkjassen, werkbroeken, veiligheidsschoenen en alle overige producten zijn uitvoerig getest. Niet alleen gebruiken ze gebruikstest en kwaliteitscontroles, maar ook laboratoriumtests en vele andere tests bij het zorgvuldig selecteren van stoffen voor werkkleding en veiligheidskledng. Hierdoor merk je direct dat veiligheidsschoenen, werkkleding en veiligheidskleding van MASCOT zeker Tested to Work zijn. Wil je meer weten over MASCOT werkkleding? Neem gerust eens contact met ons op.

werkplaats Mascot

Ontzorgen

SA Wear bedrijfskleding neemt alles voor je uithanden. Dit doen wij o.a. doormiddel van een persoonlijke webshop, voorraadbeheer, persoonsgebonden pakketten, passen op locatie en een vast contactpersoon.

Ontzorgen

SA Wear bedrijfskleding neemt alles voor je uithanden. Dit doen wij o.a. doormiddel van een persoonlijke webshop, voorraadbeheer, persoonsgebonden pakketten, passen op locatie en een vast contactpersoon.

Laat je inspireren

Wil je de kleding zien, voelen en passen? Kom dan lekker rondneuzen in één van onze grote en moderne showrooms in Breda, Amsterdam of Antwerpen. Hier kun je direct jouw perfecte bedrijfskleding uitzoeken. In onze showrooms kun je ons hele assortiment bekijken, krijg je een antwoord op al je vragen en laten we je zien hoe we je het beste kunnen helpen.

Laat je inspireren