“We waren op zoek naar een duurzamer alternatief. En duurzaam in de zin van langer draagbaar. Dat het daarnaast goedkoper is voor de studenten is mooi meegenomen! De collectie is eigentijds en de studenten zijn er erg blij mee.”

Marcel

Directeur, De Rooi Pannen

Meet the family

Nieuw concept

SA Wear is al langere tijd de bedrijfskledingleverancier van De Rooi Pannen Breda. Zij waren nog steeds content met de kleding, maar deze moest duurzamer worden.

Een aantal jaar geleden werd scholengemeenschap De Rooi Pannen, afdeling horeca, eigenaar van de Seeligkazere in Breda. Dit is een groot terrein met daarop vijf verschillende monumentale gebouwen en in één van deze gebouwen is de horecapraktijk van de school gesitueerd. Naast klaslokalen zijn er oa 10 hotelkamers en 3 verschillende horecagelegenheden, waar ook daadwerkelijk gasten worden ontvangen.

De kazerne is gebouwd in de tijd van Napoleon en hier is destijds ook de kleding op geinspireerd.

De collectie

Voor de nieuwe collectie geldt dat het aantal verschillende kledingstukken nauwelijks afwijkt, enkel de Blazer is komen te vervallen. Deze wordt in het 2e schooljaar aangeboden. Eveneens zijn de in de goud constratrende elementen; de boord, mouwlummels, bies en boord behouden gebleven. Het grootste verschil zit hem in de stofkeuze voor de pantalon en het gilet. Deze zijn custom made geproduceerd in een marineblauwe Puntostof. Deze stof heeft als unieke eigenschap dat hij erg rekbaar is. Wat weer ten goede komt van de duurzaamheid.

“We waren opzoek naar een duurzamer alternatief. En duurzaam in de zin van langer draagbaar. Dat het daarnaast goedkoper is voor de studenten is mooi meegenomen! De collectie is eigentijds en de studenten zijn er erg blij mee.”

Ontzorgen

”We zijn ontzorgd doordat SA Wear alle ca. 300 leerlingen, aan het einde van het schooljaar, in 3 dagen tijd bij ons op locatie doorpast. Aan het begin van het schooljaar wordt de kleding vervolgens uitgeleverd op school.

Ik was erg blij met dit logistieke proces. Het was echt keurig geregeld.”

Reacties op de kleding

“Geen nieuws, is goed nieuws! De studenten zijn erg tevreden over de kleding, op hier en daar wat vermakingen na. Ze vinden het erg lekker zitten en vinden de puntostof hipper dan een standaard kostuum.”

Join the Family

Benieuwd wat SA Wear voor jullie kan betekenen? Laat je gegevens hieronder achter en we nemen vrijblijvend contact met je op.