Beroepskleding

Beroepskleding

Beroepskleding is natuurlijk ontzettend praktisch, maar ook een uitgelezen kans om de identiteit van jouw bedrijf perfect naar voren te laten komen. De herkenbaarheid wordt vergroot en tevens straalt een werknemer direct meer professionaliteit uit. Beroepskleding kopen draait uiteraard niet alleen om een oogverblindend uiterlijk vertoon, maar de beroepskleding moet ook lekker zitten. Om de beste combinatie van veiligheid en representativiteit te bewerkstelligen werken wij daarom enkel met de beste materialen en gerenommeerde merken.

Eigen design beroepskleding bestellen

Iedere organisatie is anders, spreekt een andere doelgroep aan en heeft andere eisen aan de veiligheid. Uiteraard kunnen wij elk bedrijf voorzien van gepaste beroepskleding. Of het nu gaat om slagerskleding of bakkerskleding bijvoorbeeld. Omdat wij beschikken over een eigen design afdeling, een eigen productie atelier en een eigen borduur/bedrukstudio, kunnen wij je te allen tijde voorzien van gepast advies en elke vorm van beroepskleding op maat maken voor jouw bedrijf.

Hulp nodig?

Bedrijfskleding ontwerpen en laten produceren is een complex proces. Geen zorgen, wij leveren niet alleen de werkkleding maar denken ook graag met je mee. Vragen over de plaatsing van een logo of het gebruik van bepaalde materialen? Neem gerust contact op, wij adviseren je graag! Bovendien beschikken we over een showroom waar we onze uitgebreide mogelijkheden graag tentoonstellen. Maak hiervoor een afspraak via het afspraakformulier.