Bedrijfskleding zorg

Showroom personeelskleding SA Wear

Wanneer je in de zorg werkt, zet je je iedere dag met hart en ziel in voor je patiënten. Je hebt bijvoorbeeld verzorgende taken als helpen bij het opstaan, de persoonlijke verzorging en het eten. Tijdens het werk staan de wensen van jouw patiënten, cliënten en bewoners voorop. Het is daarom fijn als jij je geen zorgen hoeft te maken over jouw bedrijfskleding. De kleding moet een hoog draagcomfort hebben, zodat jij je prettig voelt tijdens je werk.

Prettig draagcomfort voor in de zorg

SA Wear Bedrijfskleding vindt draagcomfort bij bedrijfskleding belangrijk. Met het motto ‘Feel great, perform better’ willen we uitdragen dat medewerkers beter presteren wanneer ze zich goed voelen. Het werken in de zorg is een intensief beroep en het is daarom belangrijk dat werkkleding genoeg bewegingsvrijheid heeft. SA Wear Bedrijfskleding is gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van bedrijfskleding voor de zorg.

Bedrijfskleding in eigen stijl

Bedrijfskleding in de huisstijl van jouw zorgorganisatie of -instelling maakt het plaatje compleet. Het is representatief, want de bedrijfskleding zorgt voor een duidelijk herkenningspunt. Naast dat het zorgt voor representativiteit, is het ook goed voor het teamgevoel van de zorgmedewerkers. Het zorgt ervoor dat iedere afdeling de identiteit van jouw bedrijf uitstraalt.

Bedrijfskleding voor in de zorg

SA Wear Bedrijfskleding beschikt over een eigen ontwerpafdeling, waarbij we werkkleding op maat kunnen maken. Met een grote keuze in zeer hoogwaardige stoffen, fournituren en kleuren zit er altijd iets tussen om een trendy outfit te creëren die aansluit op de huisstijl van jouw organisatie. Samen bespreken we al je wensen en bekijken we wat hiervoor de mogelijkheden zijn. Wij vertalen dit dan door in de perfecte bedrijfskleding voor de zorg.

Laat je inspireren in één van onze showrooms!

In onze showrooms tonen wij ons uitgebreide assortiment aan bedrijfskleding en geven wij persoonlijk advies over de beste bedrijfskleding voor jouw zorgorganisatie of -instelling. Wil je een keer langskomen? Maak dan nu een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek!