Bedrijfskleding Wellness

Goede kwaliteit stoffen en een mooie uitstraling zijn essentieel als het om wellness bedrijfskleding gaat. Daarnaast is het belangrijk dat wellness bedrijfskleding natuurlijk goed tegen slijtage kan en veilig is tijdens de dagelijkse werkzaamheden van jou als wellness medewerker. Om deze kwaliteit te kunnen garanderen werken wij daarom uitsluitend met kwalitatief hoogstaande bedrijfskleding wellness.

Online bedrijfskleding wellness kopen

Weet je al wat je wilt en wil je online bedrijfskleding wellness bestellen? Dit kan snel en eenvoudig via onze webshop. Bij ons kun je zowel terecht voor wellness bedrijfskleding voor mannen en vrouwen. Al onze bedrijfskleding voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en is kenmerkend wegens het hoge draagcomfort. Daarnaast is de bedrijfskleding wellness voorzien van goede hygiëne en zeer goed wasbaar. Wil je advies over je aankoop? Neem dan even contact met ons op, wij helpen je graag!

Advies op maat

In onze showroom krijg je het beste overzicht van de uitgebreide mogelijkheden die wij bieden. Naast een goede kwaliteit en mooie uitstraling is hygiëne ook belangrijk voor wellness bedrijfskleding. Uit ons brede assortiment blijkt dat deze factoren goed te combineren zijn in hoogwaardige bedrijfskleding. Mocht je geen tijd hebben om af te reizen naar onze showroom, dan komen wij graag naar jou toe. Maak hier een afspraak. Naast de standaard mogelijkheden kunnen we je dan ook voorzien van advies op maat. Hierdoor werkt de werkkleding het best voor jou, je medewerkers en het bedrijf.

Levertijd wellness bedrijfskleding

Wanneer je een bestelling bij ons plaatst gaan we uiteraard direct voor je aan de slag. Veelal kan wellness bedrijfskleding al binnen vier werkdagen worden uitgeleverd. Wanneer de bedrijfskleding bedrukt moet worden of borduurwerk bevat dan is de gemiddelde levertijd twee weken. Bij grotere aantallen kan er gekozen worden voor custom made kleding, speciaal op maat gemaakt kleding wordt in Europa geproduceerd en ongeveer binnen zes weken geleverd. Dit is aanzienlijk sneller dan wanneer de kleding op een ander continent wordt geproduceerd. Benieuwd geworden? Kom gerust eens langs in één van onze showrooms om de mogelijkheden te bekijken en te bespreken.