Bedrijfskleding Horeca

Bedrijfskleding in de horeca is zeer divers. Van veilige kokskleding tot aan trendy kleding voor de bediening. Voor alle bedrijfskleding horeca kun je bij ons terecht. Ook adviseren wij je graag over het toepassen van leren schorten en sloven binnen jouw horecabedrijf, een groeiende trend binnen de horeca. Onze horeca bedrijfskleding is niet alleen modern, maar ook praktisch en beschikt over een hoog draagcomfort.

Alles voor de horeca

Blouses, sloven, schorten, buizen, werkelijk alles kom je tegen in ons moderne en ruime assortiment. Wij weten als geen ander welke hoge eisen er gesteld worden aan deze bedrijfskleding. Naast bewegingsvrijheid en duurzaamheid is hygiëne in de horeca ook zeer belangrijk. Hierdoor maken we veelal gebruik van o.a. speciale stretchstoffen, welke wasbaar zijn tot 85° C voor een optimale hygiëne. Deze speciaal ontwikkelde stretchstoffen zorgen naast hun optimale bewegingsvrijheid voor een duurzame oplossing voor jouw horeca kleding. Voor snelle producties zijn deze stoffen verkrijgbaar in vele trendy kleuren. Neem contact met ons op of maak direct een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Levertijd bedrijfskleding horeca

Wanneer je een bestelling bij ons plaatst gaan we uiteraard direct voor je aan de slag. Veelal kan bedrijfskleding al binnen vier werkdagen worden uitgeleverd. Wanneer de bedrijfskleding bedrukt moet worden of borduurwerk bevat dan is de gemiddelde levertijd twee weken. Bij grotere aantallen kan er gekozen worden voor custom made kleding, speciaal op maat gemaakt kleding wordt in Europa geproduceerd en ongeveer binnen zes weken geleverd. Benieuwd geworden? Kom gerust eens langs in één van onze showrooms om de mogelijkheden te bekijken en te bespreken.

Bijzonder veel aandacht gaat uit naar de pasvorm en het uiteindelijke design van de horeca bedrijfskleding. Iedereen wil er uiteindelijk natuurlijk goed uitzien, ook tijdens het werken in de horeca. Horeca bedrijfskleding gemaakt op bepaalde maten houden vaak geen rekening met verschillende pasvormen en lichaamsvormen. Onze bedrijfskleding is hier uniek in aangezien het in veel maten en meerdere uitvoering wordt geproduceerd. Zo ben je er haast zeker van dat er voor iedereen een goede maat en een goed model tussenzit. Hierdoor kunnen we er zeker van zijn dat iedereen de juiste kleding kan dragen waar hij of zij zich lekker en prettig in voelt, waardoor er comfortabel gewerkt kan worden.