“De samenwerking met SA Wear is zeer positief: als er iets niet goed gaat dan wordt het snel opgelost dus dat is fijn en prettig samenwerken.”

Bram Moors

Marketing, 'T Taphuys

Omdat wij Ribs Factory ook leverden zijn ze met alle drie de zaken van Taphuys ook bij ons gekomen.

De allereerste levering voor Taphuys met de denim blouses heeft hij niet meegemaakt, toen werkte hij er nog niet. Bram was wel bij het proces van het vernieuwen van de toen gekozen kleding.

Dit was aan de orde omdat de spijkerblouses inmiddels al een tijdje gedragen werden en deze dus toe waren aan vervanging. De wens was vooral wat lichters en frissers en iets wat ook goed te dragen is op de warmere dagen. Iets met een mouwtje wat omhoog kan en in een luchtige stof.

“Het is best moeilijk om van de 3 zaken in totaal, iedereen tevreden te stellen. Iedereen heeft zijn eigen voorkeuren, dus een goede middenweg vinden is dan belangrijk.”

Na een afspraak, het doornemen van de wensen en het opsturen van wat samples is de keuze gemaakt. Uiteindelijk is er gekozen voor een gestreept shirt en een donkerblauwe variant. De reacties zijn goed. “Het personeel vindt het natuurlijk ook altijd leuk om nieuwe kleding aan te kunnen doen.”

“De samenwerking met SA Wear is positief: als er iets niet goed gaat dan wordt het snel opgelost dus dat is fijn en prettig samenwerken.”

Join the Family

Benieuwd wat SA Wear voor jullie kan betekenen? Laat je gegevens hieronder achter en we nemen vrijblijvend contact met je op.