De gezellige en fijne manier van samenwerken met SA Wear. Vraag en behoefte samenbrengen dat is precies wat we nodig hebben.

Ingrid

Food & Barage manager, Oceanwide Expeditions

Voor karaoke of cocktails boeken toeristen niet bij Oceanwide Expeditions: “Bij ons zijn de schepen het vervoermiddel, het poolgebied is de bestemming”, vertelt Operations Manager Natascha Wisse. Het bedrijf biedt een unieke ervaring aan avontuurlijke reizigers die pinguïns of ijsberen in hun natuurlijke habitat willen aanschouwen. Voor velen is het een once-in-a-lifetime ervaring.

“Een goede uitstraling naar de gasten”, noemt Ingrid als eerste, maar ook: “In het Arctische gebied moet het je natuurlijk warm en veilig houden. De matrozen en officieren aan dek dragen high visibility jassen. Zodat je ze altijd kunt zien. Daarnaast moet het ook comfortabel zitten en de kwaliteit goed zijn, als in lang meegaan.”

Een consistente uitstraling is belangrijk! We hebben destijds bij meerdere bedrijven een offerte aangevraagd om alle bedrijfskleding te leveren en niet meer afhankelijk te zijn van verschillende leveranciers. Eén club spong eruit: “Het eerste gesprek van mijn voorganger met Pascale (van SA Wear) was erg positief. Ze dacht mee en stelde zich flexibel op.” Ook qua prijs en kwaliteit was het prima in orde. Oceanwide Expeditions besluit met SA Wear in zee te gaan. Inmiddels hebben we al een samenwerking van ruim … jaar.

Het is contact verloopt altijd heel makkelijk en soepel. SA Wear denkt mee en weet precies wat we nodig hebben. Ook hebben jullie inzichtelijke wat de wensen en behoefte zijn en kunnen daarom snel schakelen.

SA Wear is goed op de hoogte van onze wensen en behoefte. Dat scheelt mij enorm veel tijd, omdat jullie goed kunnen meedenken en daarbij producten kunnen voorstellen waar wij als Oceanwide naar opzoek zijn. Verder is het logistiek goed geregeld. Wij werken met meerdere schepen en deze liggen niet ten alle tijden aan wal. Het is daarom belangrijk dat de juiste kleding op het juiste moment wordt geleverd bij de verschillende schepen.

Join the Family

Benieuwd wat SA Wear voor jullie kan betekenen? Laat je gegevens hieronder achter en we nemen vrijblijvend contact met je op.