“SA Wear bood ons het totaalpakket en de mogelijkheid om alles op één plek te regelen, wat voor ons van grote waarde was.

Nadja Anné

HR Officer, Mercure Antwerpen City South

Meet the family

Natuurlijke Uniformen voor een Nieuwe Start

Zo’n vier jaar geleden, in 2019, stonden we voor de uitdaging om onze uniformen een make-over te geven als onderdeel van onze rebranding. Onze oude uniformen waren niet meer van deze tijd en dus gingen we op zoek naar een nieuwe kledingleverancier.

Het begin van een nieuw hoofdstuk

De reden waarom we uiteindelijk voor SA Wear hebben gekozen, is vrij duidelijk. Ze boden ons het totaalpakket en dat was van groot belang voor ons. We hebben niet alleen Mercure Hotels, maar ook Holiday Inn Hotels, dus we hadden een leverancier nodig die over de verschillende merken kon werken. Bovendien was het feit dat er 

verschillende mogelijkheden en combinaties beschikbaar waren, een grote meerwaarde voor ons. Het feit dat alles op één plek geregeld kon worden, van de keuken- en bedieningsmedewerkers tot de managers, was geweldig.

Het samenwerkingsproces verliep soepel. SA Wear deed verschillende voorstellen en werkte verschillende outfitopties uit, waaruit we snel keuzes konden maken, zodat er op korte termijn een beslissing kon worden genomen.

De ideale collectie: Hip en Eigentijds

Wat betreft de uiteindelijke collectie: ons belangrijkste doel was een hippe en trendy uitstraling. Er zijn veel meningen aan te pas gekomen, maar ik denk dat het resultaat overwegend positief is ontvangen. Een opvallende verandering was dat we vroeger rokken en jurkjes hadden in het uniform, maar die zijn nu verleden tijd.

SA Wear Ontzorgt: Persoonlijke aandacht van begin tot eind

Bij SA Wear voelen we ons ook goed ontzorgd. Bij onze eerste bestelling kwamen ze persoonlijk bij iedereen langs om maten op te nemen, wat echt positief was. Toen de bestellingen werden geleverd, werden ze per persoon in afzonderlijke pakketten afgeleverd, wat ons veel zorgen bespaarde. Dit gebeurt nog steeds. Bovendien hebben we de mogelijkheid om een afspraak te maken in de showroom in België als er nieuwe medewerkers bij ons komen, wat ook van groot belang was. Het feit dat SA Wear een filiaal in Antwerpen heeft, maakte het gemakkelijker voor ons om kleding te passen bij nieuwe medewerkers. Hierdoor vielen leveranciers zonder een Belgisch filiaal af, wat voor ons belangrijk was.

Medewerkers zijn blij!

Wat betreft de reacties van onze medewerkers, die waren overwegend positief. Hoewel sommigen moesten wennen aan de slim fit maten, waren ze blij met de chino broeken en sneakers. Vooral voor onze langst dienende medewerkers was dit een aangename verandering. De kwaliteit van de kleding was ook uitstekend en heeft tot op heden goed standgehouden, zelfs na herhaaldelijk wassen in de wasserij. Wat ook een groot pluspunt is, is dat we nu werken op sneakers. Daar wordt ook door nieuwe medewerkers erg positief op gereageerd.

Onze toekomstplannen samen

Onze algemene ervaring met SA Wear is positief en aangenaam. Ik heb een goede connectie met Kevin, en hij staat altijd klaar om vragen te beantwoorden of naar Antwerpen te komen als dat nodig is. We zijn momenteel in gesprek met SA Wear over onze groeiplannen als hotels, wat aangeeft dat we zeer tevreden zijn over onze samenwerking. Het is duidelijk dat we verder willen groeien, en SA Wear is een goede partner voor ons om dat te bereiken.

Join the Family

Benieuwd wat SA Wear voor jullie kan betekenen? Laat je gegevens hieronder achter en we nemen vrijblijvend contact met je op.