De nieuwe uniformen moesten niet standaard zijn; we wilden een toffe en speelse uitstraling.

Tanja Derkinderen

HR Manager / Management Assistant, Lindner Hotel Antwerp

Vernieuwing van bedrijfskleding

Onze behoefte aan vernieuwing leidde tot de zoektocht naar nieuwe uniformen voor ons Food & Beverage-team. Eerder hadden we samengewerkt met een retailmerk, omdat dit een vereiste was vanuit Lindner, maar dit bleek niet aan onze eisen voor bedrijfskleding te voldoen. We constateerden dat de uniformen snel sleten en niet geschikt waren voor de horeca. Daarom besloten we tot een volledige vernieuwing, inclusief de uniformen voor de receptie en het gehele salesteam.

Afscheid van standaard kleding

We wilden geen standaard kleding meer, en na enig speurwerk op Google kwamen we in contact met SA Wear. We hadden ook overwogen om met een ander bedrijf

te werken, maar deze voldeed niet aan onze wensen, aangezien zij meer standaard kleding aanboden. Voor ons was het belangrijk dat de kleding niet te formeel was, maar juist een speelse uitstraling had. SA Wear sloot hier goed bij aan, en op basis daarvan hebben we onze keuze gemaakt. De samenwerking verliep vlot om tot de definitieve kledinglijn te komen, maar vanwege het feit dat deze op maat gemaakt was en niet uit een standaard assortiment kwam, was de levertijd langer dan we gewend waren. Achteraf gezien beschouwen we dit als een nadeel en zullen we dit in overweging nemen voor toekomstige projecten.

Uniformiteit in verscheidenheid

Alle uniformen zijn op elkaar afgestemd; hoewel verschillende afdelingen verschillende kleuren broeken hebben om onderscheid te maken, zijn de bruine stiksels en groene accenten overal consistent aanwezig. We hebben deze uniformen zelf samengesteld.

Samenwerken met SA Wear

Over het algemeen beschouwen we SA Wear als een uitstekend bedrijf om mee samen te werken. We hebben een goede relatie met hen, maar er zijn altijd ruimte voor verbeteringen. We waarderen het feit dat er van beide kanten aandacht wordt besteed aan verbeterpunten en zijn tevreden met de huidige samenwerking.

Join the Family

Benieuwd wat SA Wear voor jullie kan betekenen? Laat je gegevens hieronder achter en we nemen vrijblijvend contact met je op.