Ook wij voelen ons beter in een nieuw jasje

Was het je al opgevallen? We hebben – als we zo bescheiden mogen zijn – een mooi nieuw jasje aangetrokken.

Voortaan lees je alles over professionele bedrijfskleding op onze geheel vernieuwde website.

Dat nieuwe jasje dragen we met een reden

In de basis is er niet zo veel veranderd bij SA Wear. We zijn nog steeds een Brabants familiebedrijf en leveren onderscheidende bedrijfskleding voor onder andere de horeca, bakkers, slagerskleding en verswinkels. Ook bieden we corporate fashion en werkkleding aan. Maar in de loop van de jaren zijn we meer geworden dan alleen een leverancier. Klanten vragen ons om advies over de juiste uitstraling van hun bedrijf. We denken steeds vaker mee met de branding.

Daar past wel een mooi nieuw jasje bij.

Favoriete slager of eenheidsworst?

Want het uiterlijk, of je het nou leuk vindt of niet, bepaalt voor 70% de eerste indruk die iemand van je bedrijf heeft. Representatieve kleding is een belangrijk onderdeel van dat uiterlijk. Daarbij is een goede pasvorm belangrijk (lees ook: het belang van de juiste pasvorm voor je bedrijfskleding) en bijvoorbeeld ook een stof die niet gelijk verkleurt in de wasmachine. Maar dat is niet het enige: Je wilt dat je bedrijfskleding perfect bij de uitstraling van je bedrijf past. Hoe zorg je ervoor dat klanten je herkennen als hun favoriete slager, bakker, restaurant, kapper of hotel?

Spelen met kleuren, stoffen en contrasten

Ons designteam heeft kijk op de psychologie van kleuren, contrasten en stoffen. Het gekke is dat een klein detail vaak nét het verschil maakt.

Of je nu op zoek gaat in onze bestaande collectie, of een volledig unieke uitstraling wilt laten ontwerpen: wij helpen je graag bij het vinden van de juiste sfeer. Bedrijfskleding die past bij jouw verhaal.

Feel great, perform better

Ons verhaal begon met een nieuw jasje; een nieuwe huisstijl voor onze website, e-book, visitekaartjes en social media. Daar voelen we ons bijzonder lekker in. Net zoals je medewerkers zich goed zullen voelen in bedrijfskleding die er mooi uitziet en goed past. Dat gevoel zal zich uiteindelijk uitbetalen in een hogere omzet.

Daarom hebben we een slogan op ons jasje geborduurd:

“Feel great, perform better.”

Benieuwd hoe dat op jouw bedrijf van toepassing is? Neem een kijkje in onze showroom of maak een afspraak voor advies

Waarom bedrijfskleding zo belangrijk is

Weet je eigenlijk waarom goede bedrijfskleding zo belangrijk is? Lees alles over merkbeleving, herkenbaarheid en nog veel meer in ons nieuwste e-book ‘Bedrijfskleding – de verborgen motor achter zakelijk succes’.
Je kunt hem direct geheel gratis en vrijblijvend downloaden!