Comfortabele wasbare sneakers 

Voorkom verspreiding van bacteriën op de werkvloer.

Ga verspreiding van bacteriën tegen

Hygiëne staat deze tijd hoog in het vaandel, bovenstaand assortiment schoenen en sneakers is wasbaar tot 40 graden en stellen we graag aan je voor.

Omdat de schoenen wasbaar zijn, draagt dit bij aan de veiligheid en gezondheid van collega’s, maar ook zeker aan die van de klanten en patiënten.

Hygienische en comfortabel

De sneakers zijn uitermate geschikt voor actieve en verantwoordelijke beroepen, bijvoorbeeld in de zorg. Ze zijn bovendien in samenwerking met verpleegsters ontwikkeld. Het resultaat is een stijlvolle, lichte en ademende schoen, welke de gewrichten beschermt en de voeten een comfortabel gevoel geeft.

De sneakers hebben een ventilerende voering van ademend microfiber voor prettige omstandigheden voor de voeten. Het voetbed van de sneakers is speciaal ontworpen om een gehele dag op te moeten staan en werken, dit door de unieke demping in de zool.

Ook bied de anti-slip zool een goede grip en extra veiligheid. De verschillende sneakers zijn wasbaar tot 40 graden, dit damt verspreiding van bacteriën in waardoor je verzekerd bent van een goede hygiëne.

Trendy desgings

De super comfortabele lichtgewicht sneakers zijn er in verschillende trendy designs.

Feel Great, Be Safe!