Over SA Wear bedrijfskleding

SA Wear is de leverancier voor onderscheidende bedrijfskleding voor organisaties waarbij een professionele en verzorgde uitstraling en branding essentieel zijn voor hun bedrijfsresultaat.
Wat onze klanten gemeen hebben, is dat ze op zoek zijn naar bedrijfskleding die bijdraagt aan een verzorgd, professioneel en klantvriendelijk imago en de juiste uitstraling is van hun merk.
Dat betekent dat we verder kijken dan alleen de kleding die het personeel draagt. Voor ons is bedrijfskleding nooit zomaar ‘kleding’. We weten wat voor effect het heeft op personeel en publiek.
En hierdoor indirect op je bedrijfsresultaat!

Ons motto is: “Feel great, perform better”. Als het personeel zich goed en gewaardeerd voelt, zal het harder en met meer plezier werken.
Met een enthousiaste en prettige uitstraling creëert het personeel waarde voor elke onderneming!

Wij vinden dat bedrijfskleding moet bijdragen aan het gevoel van trots en zelfbewustzijn van de medewerkers. Door het dragen van mooie en hoogwaardige kleding gaan ze zich beter voelen en doen ze hun werk beter. We werken dan ook met diverse pasvormen en speciale stoffen, zodat elk personeelslid prettig dragende kleding heeft. Die er ook nog eens goed uitziet! (dress to impress!)

Wij geloven ook in de onderscheidende kracht van bedrijfskleding, van iets uitstralen wat de juiste klanten aanspreekt. Waardoor die klanten een goede indruk krijgen van die onderneming. Het kan een klein detail zijn wat dit veroorzaakt. Dat is het leuke van ons vak, we kunnen spelen met kleuren, stoffen, contrasten en details om elke onderneming er zo goed mogelijk te laten uitzien.

Om ze te laten uitstralen wat hun doelgroep aanspreekt. Professioneel, ambachtelijk, hipster, jong modern, casual, strak, betrouwbaar etc. Alles is mogelijk. Hiervoor hebben we een creatief (fashion)design team in huis en produceren we diverse kleding zelf. Uiteraard zijn we voorzien van een eigen borduur-en bedrukstudio, zodat we onze creativiteit in kwijt te kunnen. Hiernaast hebben we een mooi ingerichte showroom in Breda waar we jullie graag van advies voorzien en een mooie outfit kunnen samenstellen. Of we brengen een stukje Brabantse gezelligheid mee naar een bezoek bij jullie aan de zaak.

SA Wear is in 2003 opgericht door de broers Stefan en Alexander. Gevoel voor stijl, mooie stoffen en pasvormen zijn ons met de paplepel ingegoten. Pa en ma hadden al een goedlopende onderneming in de productie van representatieve bedrijfskleding.

Alle lessen van pa en ma hebben we ons goed ingeprent. Lessen over duurzame stoffen, verantwoord produceren, creativiteit etc.

Sinds dag één zijn we een familiebedrijf. Deze familiesfeer is overal binnen ons bedrijf voelbaar. Ons personeel, klanten en leveranciers beschouwen we als onderdeel van onze familie. Familie behandel je goed en met respect!

Inmiddels bestaat onze “familie” uit 22 personeelsleden en vele klanten. We helpen klanten niet om hun producten te verkopen maar om hun klanten een mooie, prettige, professionele ervaring te bezorgen.